L’Escola de Música d’Aitona acomiada el curs 2016-2017 amb una audició PDF Imprimeix Correu electrònic

Des de l’Ajuntament es felicita els alumnes pels avenços assolits durant aquest any i es convida tots els joves músics a seguir practicant i fent millores.

 

Portada


La Sala de Plens de l'Ajuntament d’Aitona va omplir-se de familiars i amics dilluns 19 de juny per presenciar l'audició de final de curs de l'Escola Municipal de Música. La trentena d’alumnes que enguany han participat regularment de les classes van delectar al públic assistent amb les seves actuacions i van mostrar els coneixements i habilitats musicals adquirides al llarg del curs.

 

A la trobada també hi van ser presents l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, i la regidora de Joventut, Imma Benages, que van felicitar en nom de l’Ajuntament a totes els alumnes per l’alt nivell i talent demostrats. Les interpretacions es van fer amb piano, bateria i guitarra i acompanyades pels professors, a qui el consistori també posa en valor la seva excel·lent tasca formativa i educativa.

 

L'Ajuntament d’Aitona desitja que el curs finalitzat hagi estat profitós i que en el proper els nens i nens i joves puguin seguir avançant en l'aprenentatge musical.

 
Arriben les estades d'estiu 2017! PDF Imprimeix Correu electrònic

Dilluns 19 de juny, l’Ajuntament organitza una reunió informativa dirigida a totes les famílies interessades. Les inscripcions es poden formalitzar abans de divendres dia 23. Consulta aquí el programa.

 

Estades_esportives_Aitona2017-Web.pdf_page_1

 

L’Ajuntament, l’AMPA de l’Escola Francesc Feliu i Tavo Sports organitzen una nova edició de les Aitonades, les estades d’estiu d’Aitona. Al llarg dels mesos de juliol i agost, els infants de la vila podran gaudir d’un àmplia i variada oferta d'activitats amb l'esport, els tallers i la piscina com a principals protagonistes.

 

Dilluns 19 de juny (21:30 h.), l’Ajuntament ha convocat una reunió informativa oberta a totes les famílies interessades on s’explicarà el projecte, es detallaran les propostes i es resoldran els possibles dubtes. Per participar de les Aitonades, cal entregar la butlleta d’inscripció corresponent a l’Ajuntament, degudament emplenada, abans del divendres 23 de juny (inclòs). Per a més informació, podeu trucar al telèfon 973 794 010.

 

Les estades multi-activitat ofereixen una alternativa d'oci estiuenc de caràcter didàctic i saludable als nens i nenes d'Aitona. Durant els mesos de juliol i agost, infants de totes les edats podran practicar les seves activitats preferides en companyia d'amics i companys de classe per mantenir-se actius i entretinguts al llarg de les vacances.

 

L'oferta d'activitats d'enguany és d'allò més variada, però manté el mateix esperit estiuenc de sempre, amb la piscina, els tallers i els esports com a protagonistes principals. Des de l'Ajuntament es desitja als nens i nenes d'Aitona un bon estiu i s’anima a les famílies a apostar per les Aitonades com a alternativa de lleure estiuenc per als més petits.

 
L’Ajuntament proposa que el nou model de Seat sigui el “Seat Aitona” PDF Imprimeix Correu electrònic

El consistori ha presentat la seva candidatura al projecte #SEATbuscaNombre, que permetrà escollir per votació popular el nom del nou SUV que la marca automobilística traurà a la venda el 2018. Les votacions s’obriran del 15 al 25 de setembre.

 

57e1795f-285c-4c59-b8d3-b1d0fc7361ea


L’Ajuntament participa activament des d’aquest mes de juny en una original iniciativa amb l’objectiu de seguir posant en valor els actius patrimonials del municipi i difondre arreu del territori i a nivell internacional la marca Aitona.

 

El consistori ha presentat recentment la seva candidatura al programa #SEATbuscaNombre, un projecte pioner impulsat per l’empresa Seat que permetrà per primer cop escollir a través de votació popular el nom del nou vehicle esportiu utilitari (SUV) que la marca automobilística traurà a la venda l’any 2018. En aquest sentit, l’Ajuntament proposa que el nom escollit sigui el de “Seat Aitona”.

 

Un cop presentada la proposta, si ara aquesta passa la fase de preselecció, entrarà a formar part de la fase de votació. Aquesta darrera fase, permetrà a totes les persones que es registrin al web de la marca automobilística votar entre les diferents candidatures que compleixin tots els requisits. Finalment, la proposta que més vots aconsegueixi del 12 al 25 de setembre de 2017 serà l’escollida per posar nom al nou SUV de Seat.

 

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, assegura que “sempre estem oberts a estudiar i a incorporar noves iniciatives i projectes, com aquest, que ens ajudin a seguir donant a conèixer arreu tot el nostre potencial i actius com a poble i que ens permetin reforçar la marca d’Aitona com a municipi i destinació de primera qualitat que ens hem anat forjant al llarg dels anys per mèrits propis i gràcies a iniciatives també pioneres com la de Fruiturisme”.

 

Pujol fa una crida a tots els veïns i veïns a participar del procés i a fer arribar la crida el més lluny possible i defensa que “Seat és una empresa estretament vinculada al territori català” i que  “Aitona té arguments molt sòlids per poder optar seriosament a ser la candidatura més votada. Som una terra de referència en acollida i en convivència, un pol d’atracció d’activitat turística al llarg de tot l’any, un municipi amb una història i tradició úniques, i un poble amb unes ganes immenses de seguir creixent  i amb un potencial humà com pocs”.

 

Un cop celebrada la fase de votació, del 12 al 25 de setembre, és previst que l’anunci oficial del nom del nou SUV de Seat es faci públic abans del 15 d’octubre.

 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 7 de 242
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2017 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.