Conclou el taller de memòria per a la gent gran PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Ahir es va celebrar l’acte de lliurament de diplomes als més de 40 participants d’aquest entretingut i productiu taller.

 

Taller_memria1

 

Ahir va concloure la que sens dubte ha estat una de les activitats més exitoses d’aquest curs 2013-2014 entre la gent gran. Es tracta del Taller de memòria, que durant gairebé 7 mesos ha aplegat setmanalment una quarantena de persones amb ganes de millorar i entrenar les seves facultats memorístiques. Els participants han treballat, de la mà d’una psicòloga col·legiada, els diversos aspectes i tècniques existents per a gaudir d’una ment àgil i desperta, però sempre des d’una vessant lúdica i entretinguda. L’èxit d’assistència ha obligat a treballar en 3 grups diferents al llarg de tot el curs, que es reiniciarà novament al setembre. L’acte de lliurament dels diplomes va estar marcat pel bon ambient i la satisfacció per la feina feta, que tots els participants valoren de forma molt positiva.

 

Taller_memria2

 

Des de l’Ajuntament es dóna les gràcies a tots els participants per la seva implicació i a la Diputació de Lleida pel seu suport econòmic, sense el qual no hagués estat possible la realització d’aquest curs.

 

Taller_memria3

 
El IV Concurs de Punt de Llibre torna a fer palès l’alt nivell creatiu dels infants aitonencs PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Sota el títol Catalunya 1714-2014. Tradicions Catalanes, infants de totes les edats van presentar dibuixos de senyeres, sardanes, castellers i tota mena de símbols de la identitat catalana.

 

Cicle_Mitj_MohamedCicle_Mitj_Safa


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El passat dimarts 22 d’abril, en el marc de les activitats anticipades de Sant Jordi, va tenir lloc a l’Escola Francesc Feliu el lliurament de premis del IV Concurs de Punt de Llibre, que enguany tenia com a temàtica Catalunya 1714-2014. Tradicions Catalanes. Entre les obres presentades hi havia senyeres, sardanes, castellers i tota mena de símbols de la identitat catalana.

 

 

 

Cicle_Superior_Joel_CornadCicle_superior_Chaima

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enguany el concurs constava de 5 categories. A P3-P4 va guanyar en Marc Lázaro Latorre; a P5 la Meriem Chahid; a Cicle Inicial, ho va fer en Malak Hdiga; a Cicle Mitjà, l’alt nivell dels participants va obligar el jurat a triar dos guanyadors en lloc d’un, que van ser en Mohamed Daker i la Safaa Tahiri; finalment, a Cicle Superior també es va optar per atorgar dos primers premis, un a Chaimaa Bouallaga i l’altre a Joel Cornadó Arànega. Tots els premis van ser lliurats en mà per part de l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol.

 

 

 

Malak_HdigaMerim_Chahid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Des de l’Ajuntament es felicita tots els alumnes per la qualitat dels dibuixos presentats. Un any més, el concurs de punts de llibre ha posat de manifest que els infants aitonencs gaudeixen d’una gran creativitat.

 

 

 

P3-P4

 
Pla d’arranjament de camins per afavorir la campanya de la fruita PDF Imprimeix Correu electrònic

 

L'Ajuntament ha posat en marxa un pla per millorar tots els camins transitats durant la campanya de la fruita

 

Pla_camins_1

 

El govern municipal ha endegat un pla d'actuació per arranjar diversos trams i zones dels camins utilitzats en la campanya de la fruita. Els treballs consisteixen, per una part, en l'adequació dels vorals i marges a partir d'una neteja i una esbrossada tècnica a les zones afectades. Per altra banda, també s'efectuarà una intervenció a nivell de pavimentació consistent en la reparació del mateix paviment i sots a través d'un tractament superficial i l'ús de grava i emulsió asfàltica. A data d'avui, a camins com els de Saidí, de Fraga o de les Ànimes ja s'hi han realitzat les actuacions pertinents i en els propers dies també s'intervindrà als camins de la Vall de Grau, de Llardecans, dels Aixandons, de Montfred, de Renales, dels Sots, de Carratalà, de Fecsa, dels Plans, d'Utxesa, dels Vilars de Dalt, dels Vilars de Baix i del Lleonàs.

 

Pla_camins_2

 

Pla_camins_3

 

Pla_camins_4

 

L'Ajuntament ha destinat a aquest pla d'arranjament de camins un pressupost de 40.993,59 € i espera que el resultat de les millores en els diferents punts afavoreixin la campanya de la fruita i totes les tasques logístiques associades.

 

Pla_camins_5 pla_camins_6


 
<< Inicia < Anterior 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Següent > Final >>

Pàgina 217 de 274
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.