Anna Ibars guanya el concurs de Festa Major PDF Imprimeix Correu electrònic

 

El concurs de Festa Major ja té guanyadora. L’afortunada es diu Anna Ibars i té només 12 anys. És una de les 70 persones que van localitzar amb èxit els poms i picaportes apareguts en el programa de Festa Major. Tal com estava previst, el nom de la guanyadora es va fer públic el passat dimarts 10 de setembre en el marc dels actes de celebració de la Diada. El premi obtingut és una càmera fotogràfica, que va ser sortejada entre tots els encertants.

 

Concurs_festa_major

 

El passatemps de Festa Major ha estat, novament, un autèntic èxit de participació, amb prop de 90 butlletes recollides. Això demostra la bona rebuda d’aquesta iniciativa, que té per objectiu contribuir a difondre el patrimoni i els actius del nostre poble de forma amena i entretinguda. Des de l’Ajuntament d’Aitona es dóna les gràcies a totes les persones que han participat en el concurs i es felicita l’Anna Ibars pel premi obtingut.

 
Aquest dissabte es presenta l’actuació (In)permanència.03 a la capella de Sant Gaietà PDF Imprimeix Correu electrònic

 

(In)permanència.03 és una aposta creativa i innovadora que arriba a Aitona de la mà de les artistes Mireia Chalamanch i xguix

 

Imatge_inpermanencia

 

En el marc de l'exposició dels Montcada a la capella de Sant Gaietà, el proper dissabte es celebrarà una actuació que porta per títol (In)permanència.03 i que com defineixen les seves pròpies autores es tracta de "l'intent de compartir l'instant". 

 

(In)permanència.03: en la societat de la informació, de les multitasques, de la immediatesa, ens ocupa contrastar i relacionar allò evident com mirar a l'altre o escoltar el so de l'aigua, amb allò aparentment imperceptible, intuïtiu i instintiu com són els micro moviments i els micro sons.

 
Més de 200 aitonencs i aitonenques se sumen a la Via Catalana PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Dos autocars i diversos cotxes particulars es van desplaçar fins a l’Ametlla de Mar per tal de contribuir a completar la Via Catalana per a la Independència.

 

Via_Catalana5


Els veïns i veïnes d’Aitona van participar de forma decidida en la Via Catalana per a la Independència, la cadena humana que va aplegar un milió i mig de catalans de nord a sud del país. Més de 200 aitonencs i aitonenques van atendre la crida de l’ANC, entitat organitzadora de la Via, i es van desplaçar a les terres de l’Ebre per tal de participar en aquest històric esdeveniment. Els integrants de la comitiva es va trobar al poliesportiu municipal a les 10 del matí i van omplir dos autocars i diversos cotxes particulars que els van portar a l’urbanització 3 Cales de l’Ametlla de Mar, punt de destí, on primer van dinar i després es van col·locar als diversos llocs que els organitzadors els van assignar.

 

Via_Catalana6

 

Via_Catalana4

 

Via_Catalana3

 

Des del govern municipal es dóna les gràcies a tots els veïns i veïnes que van fer realitat el repte de completar els 400 km de la Via Catalana. També es felicita els milers de voluntaris de l’ANC per la feina realitzada al llarg de tota la jornada i per l’enorme esforç de convocatòria i mobilització efectuat durant els darrers mesos.

 

Via_Catalana7

 

Via_Catalana1

 

Via_Catalana8

 

Via_Catalana2

 
<< Inicia < Anterior 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Següent > Final >>

Pàgina 217 de 251
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2017 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.