La posada en escena de (In)permanència.03 sorprèn els presents PDF Imprimeix Correu electrònic

 

La quarantena de persones assistents a l'acte van gaudir d'una exhibició artística innovadora i creativa amb la màgica unió que els artistes van proposar quant a sons i moviments

 

In1

 

El passat dissabte va tenir lloc l'actuació (In)permanència.03, un acte realitzat en el marc de l'exposició dels Montcada a la capella de Sant Gaietà que va intenta unir sons i moviments d'una manera única i molt especial. Els artistes van propiciar un ambient confortable i relaxant en què els espectadors van quedar sorpresos tant de la posada en escena com de les sensacions personals que els va generar el treball protagonitzat per Mireia Chalamanch i xguix. 

 

In2

 

(In)permanència.03: en la societat de la informació, de les multitasques, de la immediatesa, ens ocupa contrastar i relacionar allò evident com mirar a l'altre o escoltar el so de l'aigua, amb allò aparentment imperceptible, intuïtiu i instintiu com són els micro moviments i els micro sons.

 
Anna Ibars guanya el concurs de Festa Major PDF Imprimeix Correu electrònic

 

El concurs de Festa Major ja té guanyadora. L’afortunada es diu Anna Ibars i té només 12 anys. És una de les 70 persones que van localitzar amb èxit els poms i picaportes apareguts en el programa de Festa Major. Tal com estava previst, el nom de la guanyadora es va fer públic el passat dimarts 10 de setembre en el marc dels actes de celebració de la Diada. El premi obtingut és una càmera fotogràfica, que va ser sortejada entre tots els encertants.

 

Concurs_festa_major

 

El passatemps de Festa Major ha estat, novament, un autèntic èxit de participació, amb prop de 90 butlletes recollides. Això demostra la bona rebuda d’aquesta iniciativa, que té per objectiu contribuir a difondre el patrimoni i els actius del nostre poble de forma amena i entretinguda. Des de l’Ajuntament d’Aitona es dóna les gràcies a totes les persones que han participat en el concurs i es felicita l’Anna Ibars pel premi obtingut.

 
Aquest dissabte es presenta l’actuació (In)permanència.03 a la capella de Sant Gaietà PDF Imprimeix Correu electrònic

 

(In)permanència.03 és una aposta creativa i innovadora que arriba a Aitona de la mà de les artistes Mireia Chalamanch i xguix

 

Imatge_inpermanencia

 

En el marc de l'exposició dels Montcada a la capella de Sant Gaietà, el proper dissabte es celebrarà una actuació que porta per títol (In)permanència.03 i que com defineixen les seves pròpies autores es tracta de "l'intent de compartir l'instant". 

 

(In)permanència.03: en la societat de la informació, de les multitasques, de la immediatesa, ens ocupa contrastar i relacionar allò evident com mirar a l'altre o escoltar el so de l'aigua, amb allò aparentment imperceptible, intuïtiu i instintiu com són els micro moviments i els micro sons.

 
<< Inicia < Anterior 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 Següent > Final >>

Pàgina 249 de 283
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.