L’Associació Romanesa d’Aitona realitza per segon any la neteja de l’arbrat del camp de futbol antic PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Amb la seva implicació, de caràcter desinteressat, l'entitat aitonenca busca posar el seu granet de sorra en la millora de l'entorn i la prevenció d'incendis forestals.

 

Associaci_Romanesos2

 

Durant els darrers mesos de juny i juliol l'Associació Romanesa d'Aitona ha dut a terme la neteja de l'arbrat del camp de futbol antic. Es tracta d'una actuació completament desinteressada que té per objectiu contribuir a millorar l'entorn i el paisatge propers al riu Segre, així com minimitzar el risc d'incendis forestals. No és la primera vegada que l'entitat aitonenca s'implica en tasques d'aquestes característiques, ja que l'any passat ja va realitzar una actuació molt similar de neteja d'arbrat en el mateix camp de futbol.

 

Associaci_Romanesos1

 

Des de l'Ajuntament d'Aitona es dóna les gràcies al president de l'associació, Sr. Neculai Albu, i a totes les persones que durant tres dies van donar el seu temps i el seu esforç en benefici del nostre municipi. Actuacions com aquesta posen de manifest la bona salut i l'esperit solidari del teixit associatiu d'Aitona.

 

Associaci_Romanesos3

 
En marxa els treballs per a la redacció del projecte de millora del pont sobre el riu Segre PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Tècnics del Servei d'Infraestructura Viària de la Diputació de Lleida ja han visitat la zona per tal d'estudiar el terreny

 

Inici_treballs_pont1

 

Tal com s'informava fa pocs dies des d'aquest Ajuntament, la Diputació de Lleida serà l'encarregat de redactar el projecte de millora del pont i els seus accessos. En aquesta línia, tècnics de la Diputació ja han començat a treballar sobre la zona i a recollir les primeres mesures topogràfiques, entre d'altres, per tal de disposar de la informació necessària a l'hora de redactar el projecte.

 

Aquesta actuació és una llarga reivindicació dels veïns d'Aitona ja que és un pas molt transitat diàriament per vehicles agrícoles i, actualment, el pont no permet el pas de dos vehicles ni la circulació de vehicles pesants.

 

Inici_treballs_pont2

 

La confirmació que l'entitat supramunicipal assumirà el cost de la redacció del projecte, que també inclourà l'arranjament dels accessos al pont, va tenir lloc en una reunió mantinguda per l'alcaldessa Rosa Pujol amb el President de la Diputació Joan Reñé.

 
El Paraguaio d’Aitona, protagonista en un nou projecte de gastronomia i salut PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Aquesta setmana s'ha donat a conèixer la iniciativa Gastronomia & Wellness que utilitza productes locals, entre ells, el Paraguaio d'Aitona

 

fruita034

 

El restaurant lleidatà El Oasis i el Centre d'Estètica Maribel Morató ja poden presumir de ser pioners en una de les ofertes més originals que es poden trobar en el panorama del maridatge. En aquesta ocasió, han presentat una proposta anomenada Gastronomia & Wellness, de la pell a la taula, oferint un menú de fruita i altres productes locals en què cada menú gaudeix d'una interpretació com a tractament d'estètica i benestar. 

 

Els responsables del projecte expliquen que l'objectiu de la iniciativa és ressaltar les propietats saludables que tenen tant la fruita com els productes naturals en la pell. I és en aquest ventall d'ofertes de fruitoteràpia que el Paraguaio d'Aitona s'ha seleccionat com un dels productes locals per emprar en aquestes innovadores i saludables experiències. 

 

Des de l'Ajuntament d'Aitona felicitem les impulsores del projecte i desitgem que aquesta original proposta tingui una molt bona acollida entre la població.

 
<< Inicia < Anterior 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Següent > Final >>

Pàgina 264 de 292
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.