Aitona s’acomiada de la Festa Major de Sant Antolí fins l’any que ve PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Els aitonencs i aitonenques diuen adéu a la Festa Major amb una nova jornada farcida d’activitats lúdiques i populars per a tots els gustos i edats.

 

m.0262


Aitona es va acomiadar ahir de la seva Festa Major amb un balanç d’allò més positiu. Han estat gairebé 5 dies de concerts, competicions esportives, activitats infantils, projeccions cinematogràfiques, representacions teatrals, àpats populars i activitats artístiques, amb milers de veïns i veïnes participants. Des de l’Ajuntament es dóna les gràcies a totes les entitats, comerços i empreses del municipi per la seva implicació, així com als aitonencs i aitonenques, que un cop més han demostrat que la vida lúdica i cultural del poble està molt viva.

 

m.0296

 

La darrera jornada de Festa Major va arrencar a les 12 del migdia amb la missa solemne en honor de Sant Antolí, que va comptar amb la presència dels nous hereus i pubilles del poble i va estar amenitzada pels cants del Cor Etosca. Un cop acabada la cerimònia religiosa, les pubilles, els hereus, l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, i diversos representants de l’equip de govern van realitzar sengles ofrenes al monument del Pare Palau i a la Llar de Santa Teresa Jornet.

 

m.0088

 

m.0343

 

m.0309

 

m.0416

 

A la una del migdia va tenir lloc la popular Cursa Pedrestre, que enguany assolia la seva 71ª edició i comptava amb la participació de corredors d’elit. Un cop finalitzada la cursa, les activitats no es van reprendre fins a les 7 de la tarda, en què l’orquestra Nova Blanes va oferir un concert a l’església, seguit d’una ballada de sardanes a la Plaça de l’Ajuntament.

 

m.0479

 

m.0507

 

m.0519

 

A partir de dos quarts de 9 del vespre, els carrers i places d’Aitona van esdevenir un gran escenari a l’aire lliure per acollir les increïbles cabrioles de la companyia de circ Fadunito.

 

m.0527

 

m.0544

 

m.0524

 

Ja després de sopar, i a tall de cloenda de la Festa Major, es van tirar focs d’artifici des del Castell i es va celebrar una sessió final de ball a càrrec de l’orquestra Nova Blanes, formada per una quinzena de talentosos intèrprets que van rescatar amb energia i molt de ritme tota mena de clàssics musicals populars. Amb aquest darrer ball, Aitona deia adéu a la Festa Major de Sant Antolí fins l’any que ve.

 

m.0599

 

m.0603

 

m.0771

 

m.0755

 


 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2024 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.