L'Ancesa Jove es consolida com una de les revetlles més concorregudes de les terres de Lleida PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Més d'un miler de persones es congreguen a Montoliu de Lleida per celebrar la 2a edició d'aquesta original Revetlla de Sant Joan itinerant, que aglutina esforços i recursos de diversos pobles del Segrià Sud.

 

Ancesa1

 

El passat dijous 23 de juny va tenir lloc la 2a edició de la festa Ancesa Jove, la Revetlla de Sant Joan itinerant del Segrià Sud creada l'any passat amb la voluntat d'unir els esforços i recursos dels diferents municipis de la zona per tal de celebrar, cada any, una revetlla ben sonada.

 

Més d'un miler de persones es van congregar a Montoliu de Lleida per tal de festejar amb música i ball la nit més curta de l'any. Un cop més, el protagonisme de la nit va recaure en grups de música locals i catalans, com ara Nar6Sound, La Raíz, Munt Band o S'temple Bar. Com era d'esperar, la música es va allargar fins a altes hores de la matinada.

 

Des de l'Ajuntament d'Aitona, que tant l'any passat com aquest ha col·laborat en l'organització de l'activitat, es felicita la gent de l'Ancesa Jove i totes les entitats juvenils dels pobles participants per l'èxit assolit, encoratjant-los a seguir treballant com fins ara per promoure l'oci per als joves del Segrià Sud. De ben segur que amb un treball tan exemplar l'Ancesa Jove es consolidarà en poc temps com una cita ineludible del calendari festiu lleidatà.

 

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2024 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.