L’Escola Francesc Feliu participa en la jornada “Granados 150 anys” PDF Imprimeix Correu electrònic

 

El centre educatiu aitonenc explica el projecte ‘En clau de sol fa’ en una taula rodona al Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

 

WhatsApp_Image_2017-02-17_at_14.54.21

 

Amb motiu de la commemoració del 150è aniversari del naixement del compositor lleidatà Enric Granados, una delegació de l’Escola Francesc Feliu es trasllada aquest divendres 17 de febrer al Conservatori Municipal de Música de Barcelona per detallar la seva experiència comunitària amb el projecte ‘En clau de sol fa’, que compta amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament d’Aitona.

 

El regidor d’Ensenyament, Damià Jornet, destaca que “el consistori treballa constantment i de manera coordinada amb els centres educatius de la vila per oferir més i millors eines per fomentar l’aprenentatge”. I afegeix que “aquestes actuacions reforcen i posen de manifest l’excel·lent treball formatiu de les escoles d’Aitona".


Dins les activitats commemoratives organitzades pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, l’acte també comptarà amb les ponències de Xavier Albertí, director artístic del Teatre Nacional de Catalunya, i Jaume Ayats, director del Museu de la Música de Barcelona i del Centre Robert Gerhard. A més, també es farà entrega dels premis d’interpretació de la música d’Enric Granados adreçat a l’alumnat de grau professional i d’ensenyaments no reglats de música.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.