Participa en la VI Caminada Popular d'Aitona! PDF Imprimeix Correu electrònic

El consistori impulsa una nova jornada lúdica, esportiva i solidària per al diumenge 19 de març. Podeu formalitzar les inscripcions en aquest enllaç.

 

VI_Caminada_Popular_Aitona_canvis

 

Amb l'objectiu de donar a conèixer l'entorn paisatgístic del poble i fomentar la pràctica de l'esport, l'Ajuntament d'Aitona organitza la VI Caminada Popular, una activitat en benefici del Centre d'Iniciatives Solidàries Àngel Olaran. El preu de les inscripcions, que es poden formalitzar en aquest enllaç, és de 5 euros si es fan amb antelació abans del 16 de març i de 7 euros en cas que es realitzin el mateix dia de la caminada.

 

La sortida tindrà lloc a les 8:30 hores des del Pavelló Poliesportiu i hi haurà tres itineraris degudament senyalitzats i que comptaran amb diversos punts d'avituallament. Les tres propostes -ruta curta (9'5 km), ruta mitjana (16'5 km) i ruta llarga (20 km)- combinen espais forestals i camins rurals i conviden a submergir-se en l'atractiu dels camps fruiters d'Aitona. Per a més detalls sobre els recorreguts, podeu descarregar el díptic informatiu.

 

Les inscripcions es poden realitzar a l'Ajuntament de dilluns a divendres, de 8 a 13 hores. Aquelles persones interessades a participar han d'omplir la butlleta i efectuar el pagament en efectiu. El consistori informa també que aquest tràmit es pot fer en línia, a través del web www.aitona.cat, fent el pagament amb targeta de crèdit. El període d'inscripcions, a més, romandrà obert el mateix dia de la caminada, al punt de lliurament d'acreditacions, entre les 8 i les 8:25 hores. Per a més informació, podeu consultar el web de l'Ajuntament o bé trucar al telèfon 97 379 40 10, en horari de 8 a 15 hores.

 

L'Ajuntament d'Aitona anima tots els veïns a participar en aquesta jornada d'oci i salut que permetrà fomentar la pràctica de l’esport de lleure al nostre poble i que, alhora, tindrà finalitats socials, ja que els beneficis aniran destinats a l'ONG Centre d'Iniciatives Solidàries Àngel Olaran.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2024 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.