L'Ajuntament restaura la senyalització horitzontal i habilita tres noves places d'aparcament PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Els treballs consisteixen en la renovació de la pintura en aquells carrers i vials on està més malmesa pel pas del temps i el trànsit i també en la incorporació de places d'estacionament de vehicles per a persones amb discapacitat.


81cd116a-f225-4bda-bddd-3e072d93dbce

 

Amb l'objectiu d'incrementar la seguretat viària de vianants i conductors, l'Ajuntament d'Aitona està realitzant aquesta setmana feines de manteniment i millora en la senyalització horitzontal de diversos carrers i també a la zona del nucli antic de la població. Al mateix temps, s'estan habilitant tres noves places d'aparcament per a veïns i veïnes amb mobilitat reduïda amb la voluntat de facilitar la circulació, l'autonomia personal i la integració social i professional d'aquestes persones. L'alcaldessa d'Aitona, Rosa Pujol, assenyala que "aquesta actuació garanteix un estat òptim dels carrers d’Aitona i, alhora, permet advertir, orientar i ordenar la circulació de tots els usuaris, siguin vianants o conductors".

 

Les tasques de reposició han consistit en el repintat de les marques viàries més desgastades, reforçant així la senyalització horitzontal en el paviment, com les delimitacions de l'eix de les calçades i els passos de vianants.

 

Quant a les places d'aparcament per a persones amb discapacitat, dues estan situades davant del Poliesportiu Municipal, mentre que la tercera està ubicada a la Plaça de l'Ajuntament. Aquests tres nous estacionaments se sumen als que ja hi havia habilitats prèviament davant del consultori mèdic, el tanatori municipal i un darrer que es va senyalitzar el passat hivern a la plaça situada en el carrer Forn. D'aquesta manera, s'ofereixen més espais accessibles destinats a les persones amb mobilitat reduïda per garantir la igualtat d'oportunitats i la no-discriminació.

 

En aquesta línia, Pujol manifesta que "aquestes mesures permeten donar un aspecte més cuidat del poble d'Aitona, ja que la cura de l'espai públic és un dels nostres eixos d'actuació i accions com aquestes contribueixen a millorar-lo".

 

20425365-9084-48b6-86a2-c5f91cb57b41

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.