El xocolater d’Aitona, Xavier Palau, guardonat amb tres bronzes als Academy of Chocolate Awards 2017 PDF Imprimeix Correu electrònic

L’Ajuntament felicita al veí d’Aitona per haver obtingut aquest alt reconeixement mundial per la seva proposta de tauletes amb cacau i sucre ecològic.

 

image1


Aitona compta des de fa pocs dies amb un mestre de la xocolata reconegut mundialment. El projecte de xocolateria ‘Pangea Chocolate’, impulsat per l’aitonenc Xavier Palau, ha estat obtingut tres bronzes de l’Academy of Chocolate Awards per les tauletes de xocolata negra 76% República Dominicana – Carib, 76% Bolívia - Alto Beni i 83% Filipines - Sud Cotabato. Es tracta de tres propostes on Palau treballa amb cacau i sucre ecològic.

 

El projecte de Xavier Palau neix fa aproximadament un any, quan va començar el seu interès per treballar amb la xocolata negra. L’aitonenc està vinculat amb la línia del ‘bean to bar’ segons la qual cada artesà produeix a casa seva treballant directament amb els productors de cacau i evitant així negociar amb les grans empreses del sector de la xocolata. Palau ha apostat per la petita producció de màxima qualitat garantint, alhora, que els productors percebin un preu just pel cacau que venen.

 

Amb el reconeixement que ha obtingut el veí d’Aitona, passa directament a les finals d’aquest certamen que se celebrarà el mes d’octubre a Londres. Es tracta d’una competició de referència internacional on participen artesans de tot el món.

 

L’Ajuntament d’Aitona vol felicitar a Xavier Palau pel seu projecte i per aquest reconeixement i vol desitjar-li els millors èxits en la propera final d’aquest certamen internacional.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.