Una vintena d’alumnes participen en el taller de patinatge d’Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

 

L’activitat s’emmarca en les Aitonades, les estades d’estiu per a infants organitzades per l’Ajuntament, l’AMPA de l’Escola Francesc Feliu i Tavo Sports.


20170731_092213


Al llarg d’aquesta setmana, una vintena d’alumnes han participat en el taller de patinatge d’Aitona. Per la gran demanda que hi ha hagut, s’han organitzat dos grups: un pels més petits i els que comencen a patinar, on han après a fer els moviments bàsics sobre rodes; i un altre pels més grans, dirigit a aquells que ja tenen una certa experiència i que volen millorar la seva habilitat amb els patins. Aquest segon grup presentarà aquest divendres, a la clausura del taller, una coreografia sobre patins per mostrar a les famílies la seva evolució.

 

Les estades d’estiu d’enguany, les Aitonades, ofereixen als infants de la vila una àmplia varietat d’activitats per realizar durant els mesos de juliol i agost, entre elles, esports, tallers d’anglès, música i dansa o piscina. Les estades multi-activitat ofereixen una alternativa d’oci estiuenc de caràcter didàctic i saludable, en les quals infants de totes les edats podran practicar les seves activitats preferides, provar-ne de noves i gaudir-les amb altres nens i nenes.

 

La setmana vinent es realitzarà el taller de robòtica, curs per al qual encara queden places lliures. Els alumnes aprendran a crear un robot i s’endinsaran en aquest món sofisticat i fascinant que els pot captivar i convertir-se en el seu projecte de futur.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2024 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.