Obertes les inscripcions per participar en la V Volta al Pantà d’Utxesa PDF Imprimeix Correu electrònic

L’esdeveniment esportiu, organitzat pels municipis d’Utxesa i Xavi Thai, tindrà lloc el diumenge 25 de febrer, a partir de les 10 hores. Les inscripcions es poden formalitzar al lloc web de la cursa www.voltapantautxesa.com o a www.iter5.cat.

 

Cartell-Cursa-Utxesa-2018


L’Ajuntament d’Aitona col·labora un any més en l’organització de la Volta al Pantà d’Utxesa, prova atlètica de referència al Baix Segre que enguany arriba a la seva cinquena edició. La prova tindrà lloc el pròxim diumenge 25 de febrer, a partir de les 10 hores, quan donarà el tret d’inici la primera cursa de la matinal, la de 10 quilòmetres. Com en edicions anteriors, els participants podran triar entre córrer la cursa de 10 o la de 6,5 quilòmetres. La de 6,5 quilòmetres començarà a les 10.20 hores des del mateix punt de sortida que la de 10, el punt d’informació d’Utxesa.

 

A més, els menors de 12 anys podran participar en les curses infantils, en funció del curs escolar que estiguin fent. Les categories són les següents: aleví (5è i 6è), benjamí (3r i 4t), prebenjamí (1r i 2n), P5, P4,i P3. Les curses infantils es faran entre les 11.30 hores i les 12 hores.

 

Pel que fa al circuit, la gran novetat d’aquesta edició serà que el recorregut es farà en la direcció inversa a la d’edicions passades. L’organització comptarà amb els serveis de guarda-roba, lavabos i dutxes, bar, pàrquing, inflables i monitors encarregats dels infants. D’altra banda, tots els participants rebran un obsequi, un entrepà de llonganissa i disposaran de diversos avituallaments.

 

Inscripcions


Les inscripcions estan obertes i es poden formalitzar fins al 23 de febrer –o fins a arribar als 500 participants- al lloc web de la cursa www.voltapantautxesa.com o a www.iter5.cat. El preu variarà en funció de la data en què es faci. Fins al 18 de febrer el preu serà de 14 euros, i entre el 19 i el 23 de febrer el preu pujarà a 15 euros. El mateix dia de la cursa tindrà un cost 20 euros. A més, cal tenir en compte que el lloguer de xip té un cost de 2 euros, i que la participació en les curses infantils tindrà un preu de 3 euros (5 euros el mateix dia de la cursa). En les curses infantils podran participar fins a un màxim de 150 nens.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2019 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.