Arriba el Carnaval! PDF Imprimeix Correu electrònic

Lo Pau de Ponts presentarà a Aitona el seu espectacle d’humor musical durant el sopar popular

 

Carnaval_Aitona-001


Aitona ja té tot a punt per al Carnaval. Un Carnaval que arriba amb una sorpresa de darrera hora: l’actuació de Lo Pau de Ponts durant el sopar popular. Lo Pau de Ponts presenta a Aitona el seu espectacle d’humor musical, amb cançons versionades, cançó de gresca i garrotins personalitzats. L’actuació començarà a les 23 hores i estarà oberta també a tots aquells que no assisteixin al sopar.

 

Els actes de Carnaval començaran unes hores abans, a les 16 hores d'aquest dissabte 10 de febrer. Serà amb la trobada de carrosses i cercavila, la tradicional Rua de Carnaval, que sortirà des de la plaça del Pavelló Poliesportiu i recorrerà els carrers del municipi. En acabar la cercavila, es repartirà xocolata desfeta i coca per a tothom i s'organitzarà una discomòbil per a grans i petits.

 

Com cada any, l'organització repartirà premis a les millors carrosses i comparses. Els premis d'aquest any són els següents:

 

Carrosses:

1r: 1 pernil i 4 ampolles de cava, 2n: 1 pernil i 2 ampolles de cava, 3r: 1 pernil i 1 ampolla de cava.

La resta de carrosses participants rebran una paletilla.

 

Grups a peu:

1r: 1 pernil i 2 ampolles de cava

 

Sopar popular i ball de nit

 

A la nit, a partir de les 22 hores, el Pavelló Poliesportiu acollirà la tercera edició del sopar popular de Carnaval. La festa continuarà a la mitjanit amb música i ball a càrrec de La Secreta i Paco Pil. Durant el ball de nit també es farà el lliurement dels premis als participants de la rua.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2019 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.