El Centre de Titelles de Lleida presenta aquest dissabte ‘El somni de l’Espantaocells’ a Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

L’espectacle, adreçat a infants a partir dels 3 anys i al públic familiar, està executat per dues actrius amb titelles i cançons que el públic podrà cantar.

 

Cartell_Espectacle_de_titelles04-001


El Centre de Titelles de Lleida presenta aquest dissabte 17 de febrer, al Pavelló Poliesportiu d’Aitona, El somni de l’Espantaocells, un espectacle adreçat a infants a partir dels 3 anys i al públic familiar que parla de valors com l’amistat, la generositat i el no aferrar-se a les coses supèrflues. El muntatge es va estrenar l’any 2009 amb guió, disseny de titelles, escenografia i direcció de Joan-Andreu Vallvé i està executat per dues actrius amb titelles i cançons que el públic podrà cantar.

 

L’espectacle començarà a les 18 hores, té una durada de 55 minuts, i és gratuït per a infants i famílies.

 

Sinopsi:


La Toia viu en una casa de pagès. Un dia, descobreix les restes d’un vell espantaocells. El recompon i, sorpresa, comprova que aquest li parla. Li parla de la seva soledat, del seu desig de tenir amics, d’oblidar-se d’espantar ningú. No vol acabar els seus dies essent un espantall. Li parla del seu gran somni: volar!

 

La Toia s’ofereix a ser la seva amiga i carregant-se’l a l’esquena, se l’emporta a casa. En arribar-hi comprova que, pel camí, l’espantaocells ha anat perdent diferents parts del seu cos, fins al punt que en perilla la seva pròpia existència. A ella li sap greu de debò, però el seu amic s’hi resigna. Tan sols era un feix de palla!

 

Per sort, gràcies a l’oportuna ajuda de la Toia i la imaginació, l’espantaocells no tan sols sobreviurà si no que aconseguirà realitzar el seu somni. La Toia i el seu amic constataran, llavors, que saber desprendre’s del prescindible i tanmateix, saber tallar alguns fils, pot arribar a ser del tot profitós per guanyar plenitud, ampliar horitzons i volar. Volar...!

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2019 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.