L’Ajuntament renovarà el paviment, la xarxa d’aigua i la xarxa de clavegueram al carrer del Portal PDF Imprimeix Correu electrònic

Les obres afecten el tram comprès entre el carrer de la Vall i el número 24 del mateix carrer del Portal, i tindran una durada d’aproximadament un mes.

 

IMG_1872


Aquest pròxim dilluns 26 de febrer s’iniciaran les obres de repavimentació, substitució de les canonades de la xarxa general d’aigua potable i substitució de la xarxa de clavegueram en un tram del carrer del Portal, en concret el tram comprès entre el carrer de la Vall fins al número 24 del mateix carrer del Portal. Aquest dimarts 20 de febrer, l’Ajuntament d’Aitona ha reunit els veïns d’aquest tram del carrer per explicar-los en què consistirà el projecte i quines afectacions tindrà. Està previst que les obres tinguin una durada d’aproximadament un mes.

 

L’actuació, subvencionada per la Diputació de Lleida, consistirà, en primer lloc, a substituir les dues canonades existents de la xarxa general d’aigua potable per una nova canonada de polietilè de 110cm de diàmetre. També se substituirà la xarxa general de clavegueram, ja que es tracta d’una canonada de formigó que pateix moltes fuites i provoca assentaments al vial. S’hi construiran dos pous de registre, un per connectar el tram a substituir amb la xarxa existent provinent del carrer Costa i un pou intermedi.

 

Finalment, també s’aprofitarà aquesta actuació per a repavimentar aquest tram de via i millorar el seu estat actual, que amb el pas del temps ha experimentat una degradació important que afecta la seguretat i confortabilitat dels veïns i del trànsit rodat.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.