Comencen les obres de repavimentació i substitució de canonades en un tram del carrer del Portal PDF Imprimeix Correu electrònic

L’actuació es realitza en el tram comprès entre el carrer de la Vall i el número 24 del carrer del Portal.

 

Foto1


L’Ajuntament d’Aitona ha iniciat en els últims dies les obres de repavimentació, substitució de les canonades de la xarxa general d’aigua potable i substitució de la xarxa de clavegueram en un tram del carrer del Portal, en concret el tram comprès entre el carrer de la Vall i el número 24 del mateix carrer del Portal. El mal estat que presenta aquest via, una de les principals vies de sortida del municipi des del casc antic, ha obligat l’Ajuntament a refer-lo de nou. Es tracta d’una obra important, amb un cost de 60.000 euros, dels quals una part ha estat subvencionada per la Diputació de Lleida

.

L’actuació consisteix, en primer lloc, a substituir les dues canonades existents de la xarxa general d’aigua potable per una nova canonada de polietilè de 110cm de diàmetre. També se substitueix la xarxa general de clavegueram, ja que es tracta d’una canonada de formigó que pateix moltes fuites i provoca assentaments al vial. S’hi construiran dos pous de registre, un per connectar el tram a substituir amb la xarxa existent provinent del carrer Costa i un pou intermedi.

 

Foto2

 

Aquesta actuació també s’aprofitarà per repavimentar aquest tram de via i millorar el seu estat, ja que actualment presenta molts pedaços i talls a conseqüència de les reparacions puntuals que s’han anat fent en les canonades de la xarxa general d’aigua potable i de la xarxa general de clavegueram. Així mateix, l’obra també contempla l’enderroc de la vorera i la construcció d’una plataforma única amb llamborda de formigó i amb pendent cap al centre del carrer per tal de conduir les aigües pluvials.

 

Segons l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, són unes obres necessàries degut a l’important degradació que ha patit la via en els últims temps: “El mal estat que presenta el carrer del Portal en aquest tram afecta la seguretat i confortabilitat dels veïns i del trànsit rodat. Calia fer una obra integral que solucionés definitivament els problemes que s’hi han produït en els últims anys per tornar a tenir el carrer en bones condicions”.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2019 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.