Aitona ja escalfa motors de cara a la segona edició de la campanya ‘Aitona en fruita’ PDF Imprimeix Correu electrònic

El projecte, que es presentarà públicament el proper dimarts 19 de juny, es durà a terme durant els mesos estivals i posarà novament el focus en la fruita i en la seva recol·lecció.

 

Visita_delegaci_sussa


Divendres 8 de juny, Aitona va rebre la visita d’un grup de tècnics agroalimentaris i pagesos provinents de Suïssa. La comitiva, formada per més d’una trentena de persones, van poder conèixer de la mà d’un pagès local els camps de presseguers, el procediment de recol·lecció i el funcionament de les centrals de fruita.

 

Amb aquesta primera visita, el municipi ja es prepara per donar el tret de sortida aquest mes de juny a la segona edició de la campanya ‘Aitona en fruita, una iniciativa de promoció turística centrada en la fruita i el moment de la seva recollida amb l'objectiu d’agafar el relleu de l’exitós programa ‘Aitona en flor’ i continuar difonent el patrimoni i als valors del municipi i del conjunt de les Terres de Lleida.

 

Dimarts 19 de juny, presentació pública del programa

 

La campanya ‘Aitona en fruita’, organitzada per segon any consecutiu des de l’Ajuntament juntament amb les centrals de fruita, pagesos i els guies locals, es presentarà públicament en roda de premsa el proper dimarts 19 de juny. Aquell dia es donaran a conèixer les activitats i novetats que inclou el programa d’enguany que es desenvoluparà al llarg de tot l’estiu.

 

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, explica que “amb la campanya Aitona en fruita volem difondre i reconèixer la tasca ingent i de primer nivell que Fruiturisme i tots els agents implicats duen a terme al llarg de tot l’any per convertir la nostra fruita i els nostres camps en un actiu únic pel municipi i per a les terres de Lleida”.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2019 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.