L’Ajuntament arranja els accessos a l’ermita de Sant Joan de Carratalà PDF Imprimeix Correu electrònic

Les tasques de millora aniran acompanyades de l’habilitació d'un nou pàrquing i de nous senyals turístics en el marc del projecte de senyalització del municipi, que té com a objectiu identificar els principals camins del terme municipal i marcar els actius patrimonials del poble.

 

82d97d80-c37c-4dd2-91cf-ec7f9e3448a1


L’objectiu principal de Fruiturisme i de la nova campanya de turisme religiós Aitona, Bressol de Sants –que es presentarà públicament al llarg dels propers dies- és convertir Aitona en municipi de referència pel que fa a turisme fructícola i posar en valor l’incomparable patrimoni local lligat al fet religiós que llueix la vila, tot dinamitzant l’economia del poble, generant fluxos de visitants al municipi i oferint una oferta integral de lleure i cultura al voltant de la fruita dolça i els actius patrimonials d’Aitona.

 

A fi de seguir desenvolupant aquesta oferta i oferir noves iniciatives ambicioses com el projecte Aitona, Bressol de Sants, l’Ajuntament ha iniciat recentment tasques d’arranjament dels accessos a l’ermita de Sant Joan de Carratalà per tal de millorar la mobilitat en aquest espai; un dels actius patrimonials de referència del municipi amb més visites al llarg de l’any. Per tot plegat, es pavimentarà el camí amb reg asfàltic i es millorarà el vial d’accés a la Cova del Pare Palau, al final del qual s’hi habilitarà una zona de pàrquing.

 

L’actuació, a més, anirà acompanyada de l’habilitació de nous senyals turístics a la zona en el marc del projecte de senyalització del municipi endegat pel consistori, que té com a objectiu identificar llocs i rutes d’interès per al potencial visitant del poble. Així, s’instal·larà senyalització turística -mitjançant senyalètica específica i senyalètica de caràcter més general que identifiquin l’ermita de Sant Joan de Carratalà i la Cova del Pare Palau i la senyalització d’aparcament al llarg del traçat.

 

Els treballs, amb un cost aproximat de 35.000€, estan subvencionats per la Diputació de Lleida a través del projecte FEDER ‘Ponent Actiu’.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2019 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.