Fruiturisme repeteix presència a FITUR per seguir potenciant la vessant internacional del projecte PDF Imprimeix Correu electrònic

L’Ajuntament aprofitarà l’estada a la fira per difondre les potencialitats turístiques dels camps fruiters, reforçar els vincles ja existents i explorar noves vies de creixement i sinergies amb organitzacions tant de l’Estat espanyol com provinents d'altres països o territoris d’arreu del món.

 

0da95550-8972-4836-be2d-79d8cc108371


Fruiturisme dóna una passa més aquest 2019 en el seu ferm propòsit d’enriquir, consolidar i fer créixer la marca i donar a conèixer a nivell internacional el projecte. El pla de difusió del món de la fruita dolça que l’Ajuntament d’Aitona impulsa al territori des del 2011 és present des d’aquest dimecres a la Fira Internacional de Turisme (FITUR), la fira turística més important de l’Estat espanyol, que té lloc a Madrid del 23 al 27 de gener.

 

El projecte Fruiturisme ocupa un espai preeminent en l'estand de les Terres de Lleida, que avui dimecres –coincidint amb la inauguració de la mostra- ha rebut la visita institucional de l’alcaldessa Rosa Pujol; la primera tinent d’alcalde, Maria Antònia Royes; la tècnica de Turisme, M. Dolors Pelegrí; i el secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Ferrer.

 

Fruit de l’excel·lent resposta rebuda i de les importants sinergies de treball qualitatives i quantitatives aconseguides al llarg de les anteriors edicions, l'Ajuntament repeteix aquest 2019 l’experiència amb l’objectiu, segons Rosa Pujol, de “teixir noves col·laboracions amb països com el Japó, amb qui mantenim una estret vincle de treball i una tradició compartida al voltant de la floració, que ens permetin atraure nous visitants i seguir nodrint la nostra oferta turística amb nou contingut”.

 

cadbc50f-cc9e-411e-ba73-dd670d8db9a7

 

En aquesta línia, Pujol assegura que “Fruiturisme s’ha erigit, amb tot mereixement, en un dels principals pols d’atracció turística de les terres de Lleida i del conjunt de Catalunya. Per tot plegat és important seguir treballant de la mà dels diversos agents implicats per reforçar la nostra posició privilegiada”.

 

Finalment, la presència a FITUR també permetrà al consistori donar a conèixer públicament iniciatives pioneres endegades recentment com el projecte de turisme religiós ‘Aitona, Bressol de Sants’; i seguir treballant en la definició de la nova campanya de la flor del 2019.

 

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2024 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.