LA RUTA DE L'ARBRE FLORIT D'AITONA PDF Imprimeix Correu electrònic

AITONA ESTRENA LA NOVA RUTA DE L’ARBRE FLORIT DINS EL PROJECTE FRUITURISME DE PROMOCIÓ DE LA FRUITA DOLÇA

 


L’Ajuntament d’Aitona ha iniciat aquesta primavera “La ruta de l’arbre florit d’Aitona”, un itinerari nascut dins de la marca FRUITURISME que recorre els paisatges del Baix Segre durant la floració dels arbres de la fruita dolça.

 


La marca FRUITURISME ha donat el toc d’inici aquesta setmana a la Ruta de l’arbre florit d’Aitona, un recorregut que permet als visitants admirar l’entorn paisatgístic del Baix Segre durant l’època de floració de l’arbre de la fruita dolça. La ruta es va iniciar amb la visita d’un grup d’alumnes i exalumnes del Programa Sènior de la UdL.

 

A banda de mostrar una de les fases del cicle de vida d’aquests arbres, l’Ajuntament d’Aitona promociona turísticament l’horta amb la visita a les cooperatives, principals implicades en la producció de la fruita dolça. El president de l’AdV d’Aitona va explicar la floració de l’arbre, a més de la cura, tractament i prevenció de possibles malalties del fruiter. Els visitants també van poder conèixer el poblat de Genó, l’ermita de Sant Joan de Carratalà, la Cova del Pare Palau, l’església de Sant Antolí, el barri de La Moreria i la capella de Sant Gaietà.

 

L’associació d’alumnes i exalumnes del Programa Sènior de la UdL és el primer grup turístic de fora del municipi que realitza la Ruta de l’arbre florit d’Aitona. En acabar el recorregut, els visitants van poder gaudir del menú de la fruita dolça: amanida de pasta amb fruita d’Aitona i pollastre amb poma.

 

 

Ruta-Arbre-Florit-Aitona

 

Logo_FEDER_vectoritzat_ML

 

 

Fruiturisme compta amb el reconeixement de la Unió Europea mitjançant el suport econòmic d'un FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional)

 

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2024 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.