Aitona rep els primers visitants de la campanya de la flor d’aquest 2021 PDF Imprimeix Correu electrònic

Es tracta de persones provinents de diferents punts de la comarca que han pogut gaudir de recorreguts lliures pels camps en flor, el mirador de Sant Joan de Carratalà o la cova del Pare Palau.

 

30c67256-6666-43f2-945e-62d652669b80


La nova campanya de la flor d’aquest 2021 de Fruiturisme viu aquests dies el seu primer cap de setmana. I ho fa amb molt bones sensacions malgrat la novetat del nou format del projecte -adaptat plenament a les restriccions de mobilitat i mesures de seguretat per la Covid-19- i amb l’arribada dels primers visitants que ja han pogut començar a gaudir de l’espectacle visual únic que ofereix el color rosa dels camps aitonencs.

 

Al llarg de dissabte 27 de febrer unes 150 persones -provinents, totes elles, de la comarca- van passar pel Punt d’Informació que l’Ajuntament ha habilitat al costat del Pavelló Poliesportiu. L’horari d’aquest espai és de dilluns a divendres, de les 10 a les 13.30 hores i de les 15 a les 17.30 hores; i els caps de setmana, obre de 10 a 17.30 hores. En ell s’expliquen les rutes a peu que es poden fer per lliure com la Ruta de l’arbre fruiter i la Ruta de Serra Brisa. Així mateix, hi ha una empresa que ofereix la possibilitat de fer un passeig en bicicleta per l’entorn natural.

 

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, agraeix el comportament responsable de tots els visitants, valora molt positivament l’inici de la campanya, i explica que “enguany som conscients que viurem una campanya molt diferent del que estàvem acostumats, però veure com el poble torna a bategar de vida al ritme de la flor rosa ens omple d’esperança i ens anima a seguir apostant per aquest projecte, que estem convençuts que l’any vinent tornarà amb tota la seva màxima esplendor”.


Al llarg de la jornada s’han vist a diferents visitants fent recorreguts lliures pels camps en flor, el mirador de Sant Joan de Carratalà o la cova del Pare Palau. A més, també han arribat a Aitona sis caravanes, i motocicletes i bicicletes de persones que s’han desplaçat fins a la vila per a prendre part de l’inici de la campanya i gaudir de la restauració local. En tot moment s’han complert escrupolosament totes les mesures de seguretat i restriccions sanitàries vigents.

 

d1e00014-67f8-4476-87bd-5f48bd443a36


Una temporada telemàtica i sense visites guiades


La nova temporada de la flor d’aquest va arrencar el 25 de febrer i s’allargarà fins al 14 de març. Enguany, les restriccions per fer front a la pandèmia de la Covid-19 han obligat l’organització a traslladar l’experiència als canals digitals. Així, Fruiturisme aposta per explicar i ensenyar el paisatge a través de les xarxes socials, Instagram i Twitter, i dels webs de Fruiturisme i de l’Ajuntament.


Mentrestant, des del consistori s’anima a tots els veïns i veïnes i visitants a participar en la iniciativa d’apadrinament d’un arbre fruiter del municipi. Per a fer-ho, només han de registrar-se a la pàgina web www.aitonaapadrinamentfruita.com/ amb les seves dades personals i seleccionar, a banda de la modalitat d’apadrinament, el tipus de presseguer que volen, a escollir entre nectarina, préssec roig o paraguaio.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2024 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.