FRUITURISME. Aitona amb molt de gust. PDF Imprimeix Correu electrònic

Celebra Sant Miquel al Restaurant Oasis de Lleida

 

Fruiturisme-Aitona-00L'Ajuntament d'Aitona continua treballant per a la divulgació de la marca FRUITURISME, un projecte que fou presentat el passat 7 de setembre amb el propòsit de promocionar la fruita dolça, un producte que identifica el municipi i que és prou singular com per convertir-lo en motiu de reclam turístic a les terres de Lleida.

 

En aquest sentit, l’Ajuntament d’Aitona compta amb la col·laboració del Restaurant Oasis de Lleida, oferint una atractiva proposta gastronòmica durant els dies de la Fira de Sant Miquel de Lleida. És així com, la cuina de la Carme oferirà aperitius tan originals com les Croquetes de bacallà ambnectarina i el Xupito de Genó, beguda que combina l’amargor de la Cervesa Selecta San Miguel amb la dolçor de la fruita d’Aitona. Com a plat, es podrà degustar el Bacallà amb Catxipanda d'Aitona, elaborada amb préssec paraguaio, i com a punt final, els Bombons de platerina, un postre d'allò més contemporani que mescla la xocolata amb la fruita.

 

La iniciativa de l'Ajuntament d'Aitona i del Restaurant Oasis de Lleida vol donar a conèixer la fruita dolça d'Aitona: la nectarina i les varietats de paraguaio i de platerina. Aquest és el principi d’una llarga sèrie d’activitats i jornades que es celebraran a partir d’aquesta tardor a Aitona sota el paraigües de la marca FRUITURISME.

 

Fruiturisme-Aitona-01
Fruiturisme-Aitona-02
Fruiturisme-Aitona-03
Fruiturisme-Aitona-04
1/4 
start stop bwd fwd

Restaurant Oasis

Carrer Agustins, 1

25001 Lleida

Reserves: (+34) 973 20 27 49

 

Logo_FEDER_vectoritzat_ML

 

Fruiturisme compta amb el reconeixement de la Unió Europea mitjançant el suport econòmic d'un FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional)

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2024 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.