Aitona habilita un aparcament per a autocaravanes PDF Imprimeix Correu electrònic

Fins a 15 autocaravanes van passar la nit de divendres 9 de març a Aitona per fer la visita als camps de presseguers.

 

WhatsApp_Image_2018-03-08_at_13.47.52


L’Ajuntament d’Aitona ha habilitat aquesta setmana un aparcament per a autocaravanes equipat amb serveis bàsics perquè els viatgers que arribin a Aitona amb aquest mitjà de transport puguin passar-hi la nit. Aquest aparcament, degudament senyalitzat i pintat, està ubicat al costat del Pavelló Poliesportiu.

 

Així mateix, el passat divendres 9 de març van pernoctar a Aitona fins a 15 autocaravanes que van arribar des de diversos punts de Catalunya. En total van ser 30 persones que l'endemà van aprofitar per realitzar la visita als camps de presseguers.

 

IMG_2182

 
Influents bloguers visiten Aitona per escriure sobre l’espectacle de la floració PDF Imprimeix Correu electrònic

En els darrers dies han visitat el municipi Nicole Biarnes, de Freibeuter Reisen, José Luis i Carlos Sarralde, de Guías Viajar, i Isaac Martín, de Viajes Chavetas.

 

Bloguers1


L’explosió de color de la flor del presseguer traspassa fronteres. Tant és així, que durant els darrers dos dies Aitona ha rebut la visita d’influents bloguers per escriure articles sobre l’espectacle de la floració. El dijous vam rebre la visita de Nicole Biarnes, una bloguera alemanya que viu a prop de Barcelona i que escriu al blog Freibeuter Reisen. Després d’haver mostrat un gran interès pel projecte de Fruiturisme, la Nicole ha estat convidada a conèixer Aitona acompanyada de Carmen, una col·laboradora seva que farà la versió en castellà dels articles que escrigui.

 

Així mateix, aquest divendres ens han visitat José Luis i Carlos Sarralde, de Guías Viajar, i Isaac Martín, de Viajes Chavetas. Tots dos formen part de Travel Inspirers, una plataforma de bloguers que compta amb alguns dels blogs de viatges més llegits d'Espanya. En aquest cas són blogs escrits en castellà i dirigits a un públic molt ampli, donat que els seus continguts els llegeix tota la comunitat hispanoparlant. A més, difondran imatges que han enregistrat amb un drone.

 

L’Ajuntament d’Aitona, com és natural, ha mostrat la seva total predisposició a rebre aquests bloguers de viatges: “Que tinguin interès per conèixer Aitona ens demostra que tenim un producte que és atractiu i que té projecció per créixer molt més”, afirma l’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol. “Estem parlant de bloguers que tenen milers de seguidors i que tenen un impacte molt important en la comunitat viatgera”, assegura.

 
El cònsol general del Japó visitarà els camps de presseguers aitonencs PDF Imprimeix Correu electrònic

La visita tindrà lloc el dimarts 13 de març i començarà amb la recepció oficial, a les 11 hores, a l’Ajuntament d’Aitona.

 

FOTO_1


Aitona rebrà el pròxim dimarts 13 de març la visita del cònsol general del Japó a Barcelona, Naohito Watanabe, en el marc dels actes de commemoració del 150è aniversari de l’establiment de relacions diplomàtiques entre el Japó i Espanya. Aquesta visita servirà per reforçar els vincles amb el Japó, país amb el qual ja s’han dut a terme iniciatives conjuntes en els darrers anys. Els pobles del Japó i Aitona estan units per la gastronomia i especialment pel préssec, una fruita que al Japó és molt valorada i que apareix en històries populars com el Momotaro.

 

La visita oficial començarà a les 11 hores a l’Ajuntament d’Aitona, amb l’arribada i recepció per part de les autoritats locals. En aquest acte també es convidarà al cònsol a signar el llibre d’honor de l’Ajuntament. Tot seguit, la comitiva es desplaçarà fins a la capella de Sant Gaietà, on es farà una breu visita a l’exposició fotogràfica ‘La primavera del Japó a Aitona’. També es realitzarà una degustació de productes locals i es presentarà el segon volum de Gastrofruiturisme sobre La cuina del paraguaio. Finalment, a les 12.45 hores, està prevista la visita als camps d’arbres fruiters, on les autoritats podran gaudir d’una vista panoràmica dels camps de presseguers en flor.

 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 6 de 274
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.