La V Volta al Pantà d’Utxesa aplega fins a 650 atletes PDF Imprimeix Correu electrònic

Antoni Carulla i Rosamari Carulla vencen en la cursa de 10 quilòmetres, mentre que Sergi Nunes i Natàlia Bernat s’imposen en la de 6,5.

 

IMG_8568


Fins a 650 corredors i corredores han participat aquest diumenge 25 de febrer a la V Volta al Pantà d’Utxesa, prova atlètica de referència al Baix Segre i un dels esdeveniments esportius més destacats del calendari esportiu de les Terres de Lleida. Un any més, l’Ajuntament d’Aitona ha col·laborat en l’organització d’aquesta cursa juntament amb la resta de municipis d’Utxesa i l’empresa lleidetana Xavi Thai.

 

L'alta participació, xifra rècord en aquesta prova esportiva, torna a posar de manifest la gran feina realitzada per atletes, patrocinadors i col·laboradors de la cursa. Els voluntaris, més d’un centenar, també han contribuït activament perquè la jornada esportiva s’hagi desenvolupat sense incidències i amb gran satisfacció per part dels assistents. Els 'Batukats de l'Ala' d'Aitona també hi han participat amenitzant un dia ple d'activitats lúdiques i esportives.

 

En l’edició d’enguany, Antoni Carulla i Rosamari Carulla han estat vencedors en la cursa de 10 quilòmetres. En la de 6,5 quilòmetres, Sergi Nunes ha revalidat la victòria que va aconseguir el 2017 en la categoria masculina. En la femenina, la vencedora ha estat Natàlia Bernat. A més, també s’han organitzat diverses curses infantils. Pel que fa al circuit, la principal novetat d’aquest 2018 ha estat que el recorregut s’ha fet en la direcció inversa a l’habitual.

 

IMG_9044

 

L’Ajuntament d’Aitona felicita els organitzadors, patrocinadors, voluntaris i atletes per fer novament de la Volta al Pantà d’Utxesa una de les proves més destacades i multitudinàries del calendari.

 
L’Escola Francesc Feliu presenta un equip a la First Lego League de Lleida PDF Imprimeix Correu electrònic

Fins a 320.000 joves de 88 països del món participen en aquest concurs de robòtica i ciència.

 

Acuarobots


L’equip Acuarobots de l’Escola Francesc Feliu d’Aitona participa aquest dissabte 24 de febrer, a Lleida, en la setena edició del torneig classificatori de la First Lego League, un concurs internacional per a joves d’entre 10 i 16 anys que combina robòtica, reptes d'investigació, resolució de problemes i ciència. Acuarobots presentarà un projecte al voltant del repte plantejat enguany per l’organització, el cicle humà de l’aigua (Hydro Dynamics).

 

Acuarobots està format per la Miriam Fathi, Júlia Castellnou, Dikra El Bassrao, Mohamed Boullaga, Laia Jiménez, Raoia Hamodan, Sergi Lapeña (entrenador) i Andreu Sànchez (entrenador).

 

L’Ajuntament d’Aitona felicita l’equip Acuarobots per la seva participació en el concurs i li desitja molts èxits.

 
L’Ajuntament renovarà el paviment, la xarxa d’aigua i la xarxa de clavegueram al carrer del Portal PDF Imprimeix Correu electrònic

Les obres afecten el tram comprès entre el carrer de la Vall i el número 24 del mateix carrer del Portal, i tindran una durada d’aproximadament un mes.

 

IMG_1872


Aquest pròxim dilluns 26 de febrer s’iniciaran les obres de repavimentació, substitució de les canonades de la xarxa general d’aigua potable i substitució de la xarxa de clavegueram en un tram del carrer del Portal, en concret el tram comprès entre el carrer de la Vall fins al número 24 del mateix carrer del Portal. Aquest dimarts 20 de febrer, l’Ajuntament d’Aitona ha reunit els veïns d’aquest tram del carrer per explicar-los en què consistirà el projecte i quines afectacions tindrà. Està previst que les obres tinguin una durada d’aproximadament un mes.

 

L’actuació, subvencionada per la Diputació de Lleida, consistirà, en primer lloc, a substituir les dues canonades existents de la xarxa general d’aigua potable per una nova canonada de polietilè de 110cm de diàmetre. També se substituirà la xarxa general de clavegueram, ja que es tracta d’una canonada de formigó que pateix moltes fuites i provoca assentaments al vial. S’hi construiran dos pous de registre, un per connectar el tram a substituir amb la xarxa existent provinent del carrer Costa i un pou intermedi.

 

Finalment, també s’aprofitarà aquesta actuació per a repavimentar aquest tram de via i millorar el seu estat actual, que amb el pas del temps ha experimentat una degradació important que afecta la seguretat i confortabilitat dels veïns i del trànsit rodat.

 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 9 de 274
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.