Comença el campionat de botifarra de l’Associació de Jubilats PDF Imprimeix Correu electrònic

El torneig compta amb la participació de 10 parelles (20 jugadors) i es disputarà durant vuit dissabtes més.


20180127_160049


Aquest passat dissabte 27 de gener s’ha disputat la primera jornada del campionat de botifarra amb la disputa de les dues primeres partides puntuables. Els punts obtinguts en aquesta jornada se sumaran a les puntuacions de la resta de jornades programades, fins a un total de 9 (18 partides), que es disputaran els pròxims vuit dissabtes. En el darrer i últim dissabte de campionat se sabran els guanyadors i es farà el lliurement de premis.

 

Aquest campionat de botifarra compta amb la participació de 10 parelles (20 jugadors) i està organitzat per l’Associació de Jubilats amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Aitona.

 
Es comença a definir el Pla Educatiu d’Entorn del Baix Segre PDF Imprimeix Correu electrònic

Es tracta d’una iniciativa pionera de cooperació educativa per contribuir a l’èxit educatiu de l’alumnat i a la cohesió social.

 

ReuniPlaEducatiudEntorn


L’Ajuntament d’Aitona va acollir el dimarts 23 de gener la presentació del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) que es durà a terme als municipis d’Aitona, la Granja d’Escarp, Maials, Massalcoreig, Seròs i Soses. El Pla Educatiu d’Entorn és una iniciativa de cooperació educativa per contribuir a l’èxit educatiu de tot l’alumnat i a la cohesió social mitjançant l’equitat, l’ús de la llengua catalana, l’educació intercultural i el foment de la convivència.

 

La reunió va estar presidida pel director de Serveis Territorials d’Ensenyament de Lleida, Miquel Àngel Cullerés, i la inspectora d’Ensenyament de la zona, Mariona Rexach. També van assistir-hi la directora del servei LIC (Llengua i Cohesió Social), Carme Moncasí; l’assessora del LIC, Àngels Morera; així com alcaldes de tots els municipis, directors dels centres educatius de primària, directors de les escoles bressol, el director de l’INS Seròs, AMPES i representants de les entitats.

 

Un projecte compartit


El Pla Educatiu d’Entorn es formalitza a través d’un conveni i una addenda signada per tots els pobles implicats, i és finançat pel Departament d’Ensenyament i els ajuntaments d'aquests municipis. Aquest projecte integra tots els agents de la comunitat educativa i té cinc objectius prioritaris:

 

  • Contribuir a la millora de les condicions d’escolarització i a l’èxit acadèmic.
  • Potenciar l’educació en valors, el compromís cívic i la participació dels alumnes en espais de lleure.
  • Potenciar la implicació de les famílies en l’educació dels fills i la participació en la vida escolar.
  • Millorar la presència i l’ús social de la llengua catalana com a llengua compartida i de cohesió, en un marc de respecte i valoració de la diversitat lingüística.
  • Potenciar el treball i l’aprenentatge en xarxa de tots els agents educatius que operen en el territori.
 
L’Ajuntament d’Aitona reforma les instal·lacions del camp de futbol municipal PDF Imprimeix Correu electrònic

Les actuacions inclouen la instal·lació de radiadors als vestuaris, la retirada i endarreriment de la tanca metàl·lica dels laterals i la pavimentació de la zona d’accés i de la zona exterior de la caseta on està situada la taquilla i el bar.

 

Obres_al_camp_de_futbol


L’Ajuntament d’Aitona ha iniciat aquest mes de gener diverses actuacions de millora per posar al dia i actualitzar les instal·lacions del camp de futbol municipal. D’aquesta manera, el consistori completarà els treballs que s’han realitzat en els darrers anys per adequar la instal·lació i fer-la més còmoda i accessible. El cost total de l’actuació és de 15.000 euros.

 

Les millores que es realitzaran en aquesta darrera fase d’actuacions són les següents:

 

  • Instal·lació de radiadors als tres vestuaris existents (els vestidors de l’equip local, l’equip visitant i el vestidor dels àrbitres). Per dur a terme aquesta actuació es connectarà el sistema de calefacció a la caldera de gasoil.
  • Reforma de l’edifici destinat a taquilla i bar, situat a l’accés de les instal·lacions.La reforma consisteix en el pintat interior i exterior.
  • Es retirarà la tanca metàl·lica dels dos laterals, i es col·locarà un metre endarrere. D’aquesta manera s’ampliarà l’espai de seguretat situat entre la línia que delimita el terreny de joc i la tanca metàl·lica, que actualment és inferior a un metre.
  • Pavimentació de la zona d’accés i la zona exterior de la caseta on està situada la taquilla i el bar. Actualment és de terra i quan plou s’entolla l’aigua.

 

L’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, assegura que aquestes obres es fan en la línia de “millorar l’accessibilitat, confortabilitat i seguretat de les nostres instal·lacions municipals”, i afegeix que reforcen “el compromís de l’Ajuntament amb l’esport i amb el foment de la pràctica esportiva com a eix vertebrador de la societat i com a eina per a la transmissió de valors”.

 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 10 de 272
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2018 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.