Fruiturisme, present a la Fira Sant Miquel de Lleida i al Dia Mundial del Turisme de Barcelona Imprimeix

 

L’Ajuntament d’Aitona segueix fent esforços per tal de donar a conèixer el projecte Fruiturisme arreu del territori català.

 

Fira_Sant_Miquel1

 

L’Ajuntament d’Aitona continua treballant per tal de difondre i divulgar el patrimoni fructícola de les terres lleidatanes. És per això que aquest passat cap de setmana el projecte Fruiturisme va estar present a la Fira Sant Miquel de Lleida, amb un espai propi dins l’stand del Consell Comarcal del Segrià.

 

Fira_Sant_Miquel2

 

Seguint en la línia ja encetada en altres fires i esdeveniments, a banda d’oferir informació sobre Aitona i el seu patrimoni, l’espai divulgatiu de Fruiturisme va obsequiar els visitants amb un tast de diferents plats elaborats a base de fruita dolça i altres elements propis de la nostra cuina, preparats amb delicadesa i creativitat per en Jordi Moré del restaurant Can Joan d’Aitona. Algunes de les suculències que els passejants van poder degustar són la coca de recapte amb fruita dolça, la torradeta de foie amb melmelada de préssec i la broqueta de formatge de Manel Montllobe (recentment nomenat mestre formatger) amb melmelada de paraguaio. Tot plegat acompanyat d’una mica de cava Anna de Codorniu.

 

Entre els visitants que van tenir l’oportunitat de tastar aquestes originals creacions gastronòmiques no hi van faltar el president i consellers del Consell Comarcal del Segrià i nombrosos alcaldes de la comarca, que es van passejar per la Fira divendres en motiu del Dia de la Comarca del Segrià.

 

Fira_Sant_Miquel3

 

Altrament, i amb la mateixa finalitat de seguir donant a conèixer i potenciant el projecte Fruiturisme, una delegació de l’Ajuntament d’Aitona va assistir als actes commemoratius celebrats al Gran Teatre del Liceu en el marc del Dia Mundial del Turisme. En aquestes jornades organitzades per la Generalitat i el sector turístic català hi van intervenir empresaris catalans de prestigi i es van dur a terme diferents taules rodones on s’explicaren experiències professionals d’èxit i estratègies per fer créixer un projecte. La inauguració de l’acte va anar a càrrec del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig.