L’Ajuntament aprovarà una moció en defensa del model educatiu de Catalunya PDF Imprimeix Correu electrònic

L'equip de govern municipal sotmetrà a votació i aprovació del Ple la moció elaborada per l'Associació Catalana de Municipis, que rebutja l'avantprojecte de la nova llei d'educació del govern espanyol.

 

Foto_manifestaci_catal

 

L'avantprojecte de Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE), elaborat pel Ministeri d'Educació, atempta greument contra el model d'immersió lingüística de Catalunya i implica un atac directe al model d'escola catalana. En aquest sentit, l'Associació Catalana de Municipis ha elaborat una moció en defensa del nostre sistema d'escolarització a fi que els ajuntaments d'arreu del territori l'aprovin en sessió plenària a mode de protesta contra la decisió del govern espanyol.


L'equip de govern municipal d'Aitona ha decidit sumar-se a aquesta iniciativa i té previst elevar la moció al proper Ple Municipal per tal que sigui sotmesa a votació i aprovada pels regidors del consistori. Així mateix, encoratja els veïns i veïnes a fer un seguiment de la pàgina web de Somescola.cat a fi de mantenir-se informats i poder participar de futures accions en defensa del català a l'escola.

 
Pedalada per La Marató de TV3 PDF Imprimeix Correu electrònic

El diumenge 16 de desembre hi ha prevista una pedalada en favor de la Marató de TV3 que tindrà com a punt d'inici el poliesportiu de Torres de Segre. L'activitat està adreçada a persones de totes les edats, ja que s'organitzaran dues rutes alternatives amb diferents nivells de dificultat. Tots els veïns i veïnes d'Aitona hi estan convidats.

 

amb bici per la marato

 

El programa previst per a la jornada és el següent:

 

9h a 10h - Xocolatada a la zona del pavelló de Torres de Segre

10h a 13h - Pedalada per La Marató.

13h – Dinar a Torres de Segre, a base de botifarra negra, llonganissa i cansalada. Els tiquets es podran adquirir a l'Ajuntament d'Aitona fins dimarts 11 de desembre a un preu de 5€ (4€ de donació per la Marató).

 

A Torres de Segre hi haurà una zona d'inflables per a la canalla i seran habilitats uns vestidors per si algú vol dutxar-se.

 

L'Ajuntament d'Aitona convida tots els veïns i veïnes de la vila a participar d'aquesta jornada festiva i solidària.

 
Nou arranjament de camins al municipi PDF Imprimeix Correu electrònic

 

L'Ajuntament realitza noves actuacions de millora a la xarxa de camins del terme municipal, tot facilitant la circulació dels veïns i veïnes i millorant-ne la seguretat.


Cam_bandes_de_daltCam_del_Xerei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L'Ajuntament d'Aitona segueix treballant a fons en la millora de l'estat i les condicions de la via pública de la vila. En aquest sentit, durant les darreres setmanes s'ha dut a terme un nou arranjament de camins al terme municipal, que ha suposat l'adequació i posada a punt de quatre camins que es trobaven en mal estat: Camí de les bandes de dalt, Camí de les bandes del mig, Camí de les bandes de baix i Camí de Xerei.

 

Aquesta nova actuació de millora de la xarxa de camins del nostre poble ha estat possible gràcies al suport econòmic de l'Agència Catalana de Residus, que, atenent la sol•licitud presentada per l'Ajuntament, va concedir un ajut de 19.635,20 euros al municipi per a la realització dels treballs.

 

Amb aquest nou arranjament l'equip de govern que encapçala l'alcaldessa Rosa Pujol dóna una passa més en el projecte global de millora de l'estat i les condicions de la via pública de la vila, que té per objectiu facilitar la circulació dels veïns i veïnes i garantir-ne una major seguretat.

 

Des de l'Ajuntament es demana disculpes als els veïns i veïnes del municipi per les molèsties que aquestes obres hagin pogut causar i es dóna les gràcies a tota la població per la paciència i la comprensió demostrades en tot moment. Aquestes petites actuacions són fonamentals per tal d'anar millorant poc a poc la nostra vila i adaptar-la a les necessitats i demandes de totes les persones que hi vivim.

 
<< Inicia < Anterior 431 432 433 434 435 436 437 438 Següent > Final >>

Pàgina 435 de 438
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.