Per Sant Jordi, cultura i tradició a Aitona! PDF Imprimeix Correu electrònic

L’Ajuntament organitza del 21 al 30 d’abril diferents propostes obertes a tota la població per a celebrar la diada de Sant Jordi.

 

Cartell_Sant_Jordi_2022


L’Ajuntament d’Aitona convida a tots els veïns i veïnes a gaudir aquest mes d’abril de les diferents activitats lúdiques i culturals que se celebraran a la vila en el marc dels actes de commemoració de la diada de Sant Jordi.

 

Entre les propostes hi ha la presentació de la biografia "Víctor Torres, una vida republicana", esmorzar i taller per a la gent gran, grup d'animació infantil, una exposició de l’EBM Els Tabollets, l’actuació del grup de ball Duo Caribe o la projecció de la pel·lícula “Alcarràs”.

 

Podeu consultar i descarregar-vos el programa d’activitats en aquest enllaç.

 
L’Ajuntament reclama a la Dir. General de Patrimoni de l’Estat l’arranjament urgent del pont del riu PDF Imprimeix Correu electrònic

El consistori sol·licita que es reconegui la titularitat d’aquesta infraestructura com a propietat estatal i que s’hi duguin a terme les obres de reparació pertinents, en resposta a la inactivitat de l’Estat en l’exercici de les seves competències de conservació dels seus béns.

 

eb918d8e-8cef-4e6b-951d-07083cd4198d

 

L’Ajuntament d’Aitona ha adreçat un requeriment a la Direcció General del Patrimoni de l’Estat amb l’objectiu de solucionar de forma urgent els desperfectes i l’estat de conservació que presenta actualment el pont del riu.

 

El consistori sol·licitarà a l’Estat espanyol que es reconegui la titularitat d’aquesta infraestructura com a propietat estatal i que de forma immediata i urgent -complint amb les seves obligacions materials, legals i econòmiques- executi les obres de conservació i reparació necessàries; en resposta a la inactivitat de l’Estat en l’exercici de les seves competències de conservació dels seus béns.

 

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, defensa que “existeix el deure legal de l’Estat d’actuar, ja que el pont es troba en un estat molt deficient i comporta un greu perill per a les persones que hi transiten”; i explica que “amb aquest requeriment donem compliment a una de les mesures que vam proposar des d’aquest equip de govern a l’inici de l’actual mandat”.

 

El pont del riu va ser edificat per la Compañía Riegos y Fuerzas del Ebro SA quan es va construir la Central. Durant la Guerra Civil va quedar destruït i posteriorment va ser reconstruït de la mà de la direcció de Regiones Devastadas.

 
L’Ajuntament posa a disposició dels veïns i veïnes un inventari gratuït de materials d’ajuda PDF Imprimeix Correu electrònic

Aquelles persones que requereixin algun dels materials que es posen a disposició poden posar-se en contacte amb el Centre de Serveis per tal de gestionar la seva entrega.

 

e8e8bff1-da4a-4b4f-8269-bf7f4c5e61fa


L’Ajuntament d’Aitona ha fet una aposta molt important per la gent gran amb la posada en marxa del nou Centre Municipal de Serveis, que ofereix a tots els aitonencs i aitonenques les eines i recursos de primer nivell necessaris per a garantir el seu benestar, posant especial atenció en les nostres persones grans.

 

I ara, el consistori fa un pas més en aquesta línia i posa a disposició un inventari de materials d’ajuda per a tots aquells veïns i veïnes que en requereixin, de forma gratuïta. Així, aquelles persones que requereixin algun dels materials que s’adjunten a continuació, poden posar-se en contacte amb el Centre de Serveis per tal de gestionar la seva entrega:

 

  • Grua d’elevació i trasllat + kid bipedestació
  • Grues d’elevació i trasllat
  • Cadires de rodes robustes de 44 cm d’ample
  • Caminadors d’alumini amb seient i rodes
  • Cinturons per mobilitzar de 90-120 cm
  • Discs giratoris professionals de 40 cm
  • Llit electrònics d'alçada regulable 105*190
  • Banqueta de bany reposa-braços i suport
 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 8 de 422
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2022 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.