Finalitzen la seva tasca a Aitona les persones contractades a través dels plans d’ocupació PDF Imprimeix Correu electrònic

Des del consistori es dona les gràcies a tots aquests professionals per la tasca de primer nivell duta a terme al municipi i per la seva professionalitat.

 

Finalitzen_la_seva_tasca_a_Aitona_les_persones_contractades_a_travs_dels_plans_docupaci_subvencionats_per_la_Generalitat


A finals d’aquest mes d’octubre i durant el mes de novembre finalitzaran la seva tasca a Aitona els professionals que l’Ajuntament ha contractat al llarg dels darrers mesos en el marc dels nous plans d’ocupació subvencionats íntegrament, al 100%, per la Generalitat de Catalunya.

 

Es tracta de tres persones contractades per un període de sis mesos per a donar suport durant la campanya de recollida de la fruita, i de tres persones més (dues d’elles, contractades per sis mesos; i l’altre, per un any) que han realitzat tasques a la brigada municipal i vinculades a la Covid-19 (compliment del protocol i de les mesures de seguretat).

 

La contractació dels tres professionals per a la campanya agrària ha comptat amb una subvenció de 52.922,34€ del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC); mentre que la contractació dels tres professionals per a la brigada i la tasques vinculades a la Covid-19 ha comptat amb una subvenció de 54.356,40€ prevista al Decret llei 49/2020, d'1 de desembre, de mesura urgent complementària en matèria d'ocupació i foment de l'activitat econòmica per fer front a les conseqüències de l'afectació en el mercat de treball de la Covid-19 en determinats territoris de Catalunya (SOC – PERIMETRALS).

 
Aquesta tardor gaudeix d’una caminada popular a Aitona PDF Imprimeix Correu electrònic

La proposta s’emmarca en el programa d’activitats de la nova edició del projecte "Aitona en Tardor".

 

A4-caminada-tardor


L’Ajuntament d’Aitona, l’Associació Dones d’Aitona i el Club d’Atletisme d’Aitona organitzen conjuntament el pròxim 7 de novembre una nova edició de la caminada popular d’"Aitona en Tardor". Aquest dimarts al migdia s’ha dut a terme la presentació oficial de l’esdeveniment, que formarà part del programa d’activitats del projecte "Aitona en Tardor" d’aquest 2021 que es donarà a conèixer pròximament.

 

La caminada té un preu de 5€ per participant i per a prendre-hi part cal inscriure’s prèviament trucant al telèfon 97 379 40 10 o de forma telemàtica a través del següent enllaç.

 

La sortida es durà a terme a les 09 h des de la plaça del Pavelló Poliesportiu d’Aitona i els participants podran escollir entre dues rutes: una de 6 quilòmetres o una de 10 km. A més, a les 11.30 h la plaça del Pavelló Poliesportiu acollirà una masterclass de zumba a càrrec de l’Associació Dones d’Aitona.

 

54fb09aa-6c2a-49f3-9897-edcf360d3c8e

 
Aitona transformarà l’any vinent la zona esportiva municipal PDF Imprimeix Correu electrònic

L’objectiu d’aquesta actuació és resoldre les deficiències existents a l’espai i millorar les actuals instal·lacions, en especial el complex de piscines.

 

3c87e1c5-aea6-4987-9fa9-916e0f95787d


L’Ajuntament d’Aitona ha aprovat el plec de clàusules administratives per a la licitació pública del projecte de millora i impuls de la zona esportiva municipal; un dels plans urbanístics centrals de l’actual mandat i una de les actuacions més estratègiques al llarg dels darrers anys en matèria de manteniment i promoció dels equipaments públics locals.

 

El valor estimat del projecte és d’uns 613.671,11€ i els treballs tindran una durada aproximada de cinc mesos. En aquest sentit, l’actuació és previst que s’executi al llarg del 2022 per tal que tots els veïns i veïnes puguin gaudir de les noves instal·lacions coincidint amb l’inici de la pròxima temporada d’estiu.

 

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, avança que «el projecte té com a objectiu millorar les instal·lacions esportives del municipi i en especial el complex de les piscines, ja que es tracta d’unes instal·lacions amb una antiguitat superior als 25 anys, on únicament s’han dut a terme les actuacions de manteniment mínimes i imprescindibles».

 

En aquest sentit, actualment les instal·lacions esportives municipals presenten una sèrie de deficiències que fan indispensable aquesta actuació, tant per la millora de les instal·lacions i l’oferta lúdica, com per l’estalvi energètic i la prevenció davant riscos naturals. «Cada cop són més els turistes que visiten Aitona en diferents èpoques de l’any i amb aquest projecte pretenem que allarguin la seva estada fent ús de les diferents instal·lacions i ofertes existents», recalca Rosa Pujol.

 

En què consistirà el projecte?


Entre les actuacions previstes en el marc del projecte de millora i impuls de la zona esportiva municipal hi ha:

 

  • Construcció d’una piscina per a ús lúdic, accessible per a tots els públics, ja que es construirà de tipus plata, amb pendent des de la cota d’accés.
  • Pel que fa a l’estalvi energètic, per una banda es pretén millorar la impermeabilització del vasos de la piscina gran i petita, i la construcció d’una nova piscina per a ús lúdic. A més, es farà la substitució de les lluminàries del parc infantil i del parc de la salut, situats a la plaça ubicada entre el pavelló poliesportiu, el complex de les piscines i el camp de futbol.
  • En aquesta plaça també s’instal·larà una columna amb dos projectors per millorar la il·luminació i poder ampliar el seu horari d’utilització. La substitució d’aquestes lluminàries suposarà un estalvi energètic de 500W/h.
  • El terreny de joc del camp de futbol, actualment està il·luminat per 8 projectors d’halogenurs metàl·lics, amb una antiguitat superior a 30 anys. En aquesta actuació es contempla la substitució d’aquestes lluminàries per projectors amb tecnologia led i d’alta resolució lumínica, de 1.200 w cadascun, suposant un estalvi energètic de 6.400W/h.
  • Finalment, es projecta una nova sala d’instal·lacions de les piscines en superfície i la substitució de tots els equips hidràulics i de tractament que estan obsolets i/o deteriorats.
 
<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 10 de 408
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2022 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.