L’Escola Bressol Municipal Els Tabollets estrena nova mascota i himne PDF Imprimeix Correu electrònic

El centre presentarà les dues novetats aquest dissabte 23 de novembre en un acte obert a tota la ciutadania.

 

Cartell_presentaci_El_Tabollet


La Sala de Plens de l’Ajuntament d’Aitona serà la seu aquesta setmana d’una cita històrica per a l’Escola Bressol Municipal (EBM) Els Tabollets. I és que el centre educatiu aitonenc presentarà davant de la seva comunitat educativa i dels veïns i veïnes de la vila la que serà a partir d’aquest mes de novembre la seva nova mascota: el “Tabollet”.

 

L’acte tindrà lloc dissabte 23 de novembre a partir de les 16 h i consistirà en una jornada lúdica oberta a tota la població on a part de l’estrena del “Tabollet” també es durà a terme una sessió de conta contes i el repartiment de coca amb xocolata per a tots els assistents.

 

Presentació del nou himne de l’EBM


L’estrena de la mascota oficial de l’escola bressol, però, no serà l’única sorpresa del dia. I és que el centre també presentarà en societat aquest cap de setmana una nova cançó interpretada pels alumnes de l’Escola Municipal de Música d’Aitona amb la col·laboració d’Anna Mor, Anselmo Botey, Joe Quer, Mònica Camí i Josep Roca; i que es convertirà en el nou himne de l’Escola Bressol Municipal.

 

cartula_cd.pdf_page_1

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2022 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.