Subvenció per a la contractació de joves amb dificultats per accedir al mercat laboral PDF Imprimeix Correu electrònic

La convocatòria va adreçada a joves d’entre 16 i 29 anys i les persones interessades poden fer arribar el seu currículum a les oficines municipals.

 

baixa


El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha concedit aquest mes de desembre a l’Ajuntament d’Aitona una subvenció econòmica per valor de 159.444,75€ en el marc del Programa Formació Professional Ocupacional Dual (SOC-FPODUAL).

 

Aquest ajut, al qual va optar el consistori presentant-ne la sol·licitud pertinent el passat 15 de desembre, permetrà a l’Ajuntament contractar a un total de sis persones a partir del pròxim mes de febrer del 2022, per un període màxim de 12 mesos, per a desenvolupar diferents tasques al municipi. El perfil dels candidats ha de ser el de persones joves entre 16 i 29 anys i amb dificultats per accedir al mercat laboral.

 

Així, a les persones contractades pel consistori se’ls oferirà formació per tal d’obtenir un certificat de professionalitat en manteniment de jardins i zones verdes; i mantindran un vincle contractual amb l’Ajuntament d’Aitona durant un any. En aquest sentit, tots aquells joves interessats en obtenir aquest certificat poden fer arribar els seus currículums a les oficines municipals; i posteriorment es convocarà a les persones seleccionades per tal de prendre part d’una reunió explicativa.

 

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, posa en valor que “aquest és el primer cop que Aitona opta a una subvenció d’aquestes característiques”, i explica que “amb iniciatives com aquesta des de l’equip de govern apostem decididament per a fomentar l’ocupació al poble i per ajudar als joves amb polítiques socials d’ocupació”.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2022 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.