L’Ajuntament reclama a la Dir. General de Patrimoni de l’Estat l’arranjament urgent del pont del riu PDF Imprimeix Correu electrònic

El consistori sol·licita que es reconegui la titularitat d’aquesta infraestructura com a propietat estatal i que s’hi duguin a terme les obres de reparació pertinents, en resposta a la inactivitat de l’Estat en l’exercici de les seves competències de conservació dels seus béns.

 

eb918d8e-8cef-4e6b-951d-07083cd4198d

 

L’Ajuntament d’Aitona ha adreçat un requeriment a la Direcció General del Patrimoni de l’Estat amb l’objectiu de solucionar de forma urgent els desperfectes i l’estat de conservació que presenta actualment el pont del riu.

 

El consistori sol·licitarà a l’Estat espanyol que es reconegui la titularitat d’aquesta infraestructura com a propietat estatal i que de forma immediata i urgent -complint amb les seves obligacions materials, legals i econòmiques- executi les obres de conservació i reparació necessàries; en resposta a la inactivitat de l’Estat en l’exercici de les seves competències de conservació dels seus béns.

 

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, defensa que “existeix el deure legal de l’Estat d’actuar, ja que el pont es troba en un estat molt deficient i comporta un greu perill per a les persones que hi transiten”; i explica que “amb aquest requeriment donem compliment a una de les mesures que vam proposar des d’aquest equip de govern a l’inici de l’actual mandat”.

 

El pont del riu va ser edificat per la Compañía Riegos y Fuerzas del Ebro SA quan es va construir la Central. Durant la Guerra Civil va quedar destruït i posteriorment va ser reconstruït de la mà de la direcció de Regiones Devastadas.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2022 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.