Aitona vol tornar a obrir un cinema al poble PDF Imprimeix Correu electrònic

L’Ajuntament i el Circuit Urgellenc treballen conjuntament per oferir pròximament al municipi sessions de cinema periòdiques a l'edifici multifuncional.

 

279153066_358936619591710_320782891787019300_n


Coincidint amb la preestrena aquesta setmana de la pel·lícula “Alcarràs” de Carla Simon en diferents municipis de les Terres de Lleida -entre ells Aitona, que projectarà el film aquest dissabte 30 d’abril a la nit-, l’Ajuntament vol fer públic que treballa des de fa mesos en la recuperació del cinema a la vila.

 

Així, l’objectiu del consistori és poder oferir pròximament a l'edifici multifuncional sessions de cinema per a tots els públics de forma periòdica, regular i mensual; en comptes de les projeccions excepcionals i puntuals que s’han dut a terme al llarg dels darrers anys.

 

En aquest sentit, cal recordar que a Aitona no es fa cinema de forma regular des dels anys 90 i que el seu predecessor havia estat el cinema Metropol, primer, i les projeccions de la mà dels cines Lumiére, després.

 

Tot plegat, s’està treballant de la mà del Circuit Urgellenc, a qui l’Ajuntament d’Aitona vol agrair la seva col·laboració per a fer-ho possible. Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, destaca que “la preestrena d’’Alcarràs’ és el millor incentiu possible per a fer realitat aquesta proposta amb la que portem treballant des de fa temps. I és que el cinema a casa nostra sempre ha estat molt ben rebut i ha tingut una funció social molt important”.

 

Maria Antònia Royes, regidora de Cultura, posa en valor la iniciativa i explica que “totes les sessions de cinema que hem anat celebrant de forma puntual al llarg dels darrers anys a Aitona han estat tot un èxit organitzatiu i d’assistència. Els nostres veïns i veïnes estimen el cinema i tot el que l’envolta i estem convençuts que recuperar projeccions de forma regular a casa nostra consolidarà i farà créixer encara més aquest amor i passió que el poble sent cap al cinema".

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2022 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.