“Alcarràs” es projecta a Aitona amb un èxit de públic i amb ovació PDF Imprimeix Correu electrònic

Unes 600 persones van poder gaudir del film al Pavelló Poliesportiu i van poder conèixer alguns dels actors del repartiment de la pel·lícula.


279367751_361856549299717_5287585416518012896_n


L’èxit d’“Alcarràs” també ha arribat aquest cap de setmana a Aitona. L’aclamat i premiat film de Carla Simón -que es va endur l’Ós d’Or de la Berlinale el passat mes de febrer- s’ha estrenat aquest dissabte 30 d’abril a la nit al Pavelló Poliesportiu, en una cita multitudinària que ha reunit a unes 600 persones.

 

Tot el públic assistent ha gaudit de valent amb el film i ha volgut ovacionar i reconèixer de forma unànime la seva qualitat artística i el seu crit en favor de la pagesia. A més, a la cita també hi ha estat presents diferents mitjans de comunicació que no s’han volgut perdre l’esdeveniment.

 

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, es mostra molt orgullosa per l’èxit d’assistència a la projecció de la pel·lícula i explica que “’Alcarràs’ és una obra inspiradora per a tota la gent del nostre territori. Per la cura i l’estima que mostra a un sector que és el pal de paller i la identitat del nostre poble i que, malauradament, està sent tan maltractat i descuidat. Tan de bo l’èxit d’aquesta pel·lícula sigui l’incentiu que necessita el país i les seves institucions per a protegir i dignificar d’una vegada la tasca dels nostres pagesos, tal com ho fem des d’Aitona amb iniciatives de referència com Fruiturisme”.

 

El Pavelló Poliesportiu d’Aitona va obrir portes a les 20 h i l’inici de la projecció va ser a les 21 h. Mentrestant, durant aquest període d’espera, tots els assistents van poder fotografiar-se en el photocall de la pel·lícula que es va instal·lar a l’equipament. A més, també es va col·locar material antic d’una sala de projecció i es va comptar amb la presència de Joan Esteve Dolcet, “Juanito Laso”, que va ser durant molt temps la persona encarregada de projectar les pel·lícules a Aitona.

 

Finalment, també es va disposar un espai destinat per a promocionar el projecte de Fruiturisme i tots els assistents van poder conèixer de primera mà alguns dels actors que apareixen a la pel·lícula “Alcarràs”. Es tracta d’Anna Otín, Josep Abad Sanjuan, Xènia Roset Capell, Carles Cabòs i Jordi Pujol Dolcet.

 

La projecció d’”Alcarràs” a Aitona s’ha pogut dur a terme a iniciativa de l’Ajuntament i gràcies a la col·laboració i el suport del Circuit Urgellenc.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2022 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.