Els i les joves d’Aitona participaran en l’organització de festes, activitats i projectes municipals PDF Imprimeix Correu electrònic

L’Ajuntament agraeix la col·laboració i la predisposició d’aquest col·lectiu per a implicar-se activament en el municipi.

 

064478e8-395a-4a20-86ae-9ae541caf052


La Sala de Plens de l’Ajuntament va acollir dimecres 1 de juny una reunió de treballa conjunt entre el col·lectiu juvenil d’Aitona; l’alcaldessa Rosa Pujol; la regidora d’Infància, Imma Benages; i la regidora de Joventut, Alba Cabasés.

 

La trobada s’emmarcava en la política de l’equip de govern d’estar contínuament emetent i atendre de primera mà les necessitats, inquietuds i interessos dels i les joves de la vila; i estendre la mà al col·lectiu perquè prengui part activament en l’organització de les festivitats locals i s’impliqui en les activitats i projectes d’àmbit municipal.

 

En aquest sentit, el balanç de la sessió va ser molt positiu i el consistori posa en valor i agraeix la col·laboració de totes les persones que hi van prendre part. I és que els i les joves d’Aitona van demostrar un cop més la seva predisposició per a treballar conjuntament amb la Regidoria de Joventut.

 

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, destaca que “els joves son una peça fonamental del desenvolupament social, cultural i econòmic del poble. Per això hem volgut escoltar les seves propostes i emplaçar-los a treballar amb el consistori per a decidir conjuntament activitats i projectes per Aitona”.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.