El 26 i 27 de novembre vine a gaudir d’Aitona en Tardor PDF Imprimeix Correu electrònic

Durant tot un cap de setmana se celebraran al municipi diferents propostes lúdiques i culturals per a tots els públics. Descarrega't el programa d'activitats.

 

Cartell


Aquest mes de novembre arriba Aitona en Tardor. Un esdeveniment impulsat per l’Ajuntament -a través del projecte de Fruiturisme- amb l’objectiu de dignificar i donar a conèixer la tasca de la pagesia, el vincle d’Aitona amb els fruiters, els llocs i espais emblemàtics de la vila i l’entorn natural privilegiat que envolta el nostre poble.

 

Aitona en Tardor tindrà lloc al llarg de tot un cap de setmana, el 26 i 27 de novembre, amb diferents propostes lúdiques i culturals per a tots els públics. Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, explica que “la tardor és una època de l’any molt especial i única a Aitona. Els nostres camps fruiters, coneguts i apreciats arreu durant tot l’any, es tenyeixen de colors ocres oferint un mosaic visual realment espectacular que enamora a tothom qui el trepitja. Una estació de l’any, per tant, que cal viure i gaudir de primera mà a casa nostra, passejant entre els arbres i gaudint del nostre patrimoni i la nostra cultura”.

 

Dissabte, 26 de novembre


A les 16 h se celebrarà a la Sala de Plens de l’Ajuntament la taula rodona “L’origen de l’arbre fruiter a Aitona: una història plena de protagonistes”, amb la participació de Santiago Gómez Tufet, Josep Anton Agustí Jornet, Juan Masot Espax, Teresa Ibars Gómez, Dolors Roca Masot i Maria Teresa Camí Camí; i moderat per Anna Sáez.

 

I a les 17.30 h, a Sant Gaietà, s’inauguraran dues exposicions: “Llocs desapareguts d’Aitona” i “Eines de la pagesia”.

 

Diumenge, 27 de novembre


A la plaça del Pavelló Poliesportiu d’Aitona se celebraran les següents activitats:

 

  • 09 h: esmorzar popular amb entrepans de llonganissa i refresc (3€), amb la col·laboració de l’Associació de Romanesos d’Aitona.
  • 09 h: ruta llarga en bicicleta (aprox. 30 km). Hi haurà opció de lloguer de bicicletes.
  • 10 h: ruta per a famílies en bicicleta (aprox. 6 km). Hi haurà opció de lloguer de bicicletes. Activitat gratuïta. No calen inscripcions.
  • 10 i 11 h: visites guiades amb pagesos i guies (12€/persona). Inscripcions al 973 79 40 10.
  • 12.30 a 14 h: vermut musical amb DJ Werner.

 

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.