L’Escola Francesc Feliu ampliarà la seva zona del pati PDF Imprimeix Correu electrònic

Els treballs han de permetre dotar a aquest centre educatiu d’una nova àrea d’esbarjo per als alumnes, potenciant i millorant així els recursos que ofereix a l’escola a tota la seva comunitat educativa.

 

ce59db81-aa17-4c8d-8a3c-1c6321844b78


L’Ajuntament d’Aitona segueix donant nous passos per a poder fer realitat pròximament el projecte d’ampliació de la zona de pati de l’Escola Francesc Feliu; uns treballs que han de permetre dotar a aquest centre educatiu d’una nova àrea d’esbarjo per als alumnes, potenciant i millorant així els recursos que ofereix a l’escola a tota la seva comunitat educativa.

 

Així, després que a principis d’aquest 2022 el consistori formalitzés l’adquisició d’una finca de 439 m2 de propietat privada per a poder executar aquesta obra; ara, l’Ajuntament treballa per a dur a terme una modificació puntual de les Normes Subsidiàries de Planejament vigents a la parcel·la d’equipaments situada al carrer Joan Maragall número 51.

 

En aquest sentit, per a aconseguir aquesta ampliació cal fer un ajust al perímetre del sòl urbà per incorporar al Sistema d’Equipaments i al Sistema Viari les parcel·les que ocuparà l’ampliació del pati d’aquest centre educatiu i un carrer que l’envolta; i així, s’evitarà l’actual cul de sac del carrer Joan Maragall. La superfície que es pretén incorporar com a sòl urbà, actualment està qualificada com a sòl no urbanitzable; i un cop fet la modificació el consistori adquirirà tota la finca.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.