El web i l’app de Fruiturisme permeten fer un tour virtual per l’església de Sant Antolí PDF Imprimeix Correu electrònic

Es tracta d’una iniciativa pionera al Segrià en l’àmbit de l’administració local i una de les principals novetats que ha incorporat l’Ajuntament en la renovació del web www.fruiturisme.cat i en l’impuls de la nova aplicació de Fruiturisme.

 

WhatsApp_Image_2022-12-20_at_13.31.12_1


Aquest dimarts 20 de desembre l’Ajuntament d’Aitona ha presentat al Consell Parroquial de Lleida el tour virtual per l’església de Sant Antolí, una iniciativa pionera al Segrià en l’àmbit de l’administració local i una de les principals novetats que des d’enguany presenta el web www.fruiturisme.cat -que ha estat sotmès a un profund procés de renovació- i la nova app de Fruiturisme -que ha impulsat el consistori aquest 2022.

 

Es tracta d’un recorregut telemàtic que qualsevol usuari o usuària pot fer de forma senzilla, visual i didàctica a través de l’apartat “Espai virtual” del web i l’app de Fruiturisme. Així, un cop si accedeix, es pot dur a terme una visita virtual a través d’imatges reals i actuals de l’església de Sant Antolí i recórrer a cop de clic els seus diferents espais: la plaça, les escales, la façana, la porta, el hall, les ales dreta i esquerra, la pila i tot l’interior de l’edifici. El recorregut, a més, es pot dur a terme en 360º, el que permet gaudir d’una panoràmica completa de l’església i de tots els seus elements.

 

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, destaca que “aquesta és una eina perfecta per a seguir dignificant i promocionant el patrimoni religiós d’Aitona, un dels més rics de tot el nostre territori i un veritable orgull per al poble”. Rosa Pujol, a més, afegeix que “seguim apostant des de l’Ajuntament per fer de Fruiturisme un projecte turístic líder, pioner i de referència a casa nostra, capaç d’acostar tots els seus actius i donar-los a conèixer els 365 dies de l’any”.

 

El de l’església de Sant Antolí, però, no és l’únic recorregit virtual que es pot fer. I és que a la secció “Espai virtual” del web i l’app de Fruiturisme ja s’hi poden trobar també audioguies, vídeos, fotografies, materials didàctics, mapes i recreacions en 3D dels principals elements patrimonials i turístics del municipi.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.