La ruta “Robert Capa a Aitona” ja es pot fer en format virtual PDF Imprimeix Correu electrònic

El recorregut es pot dur a terme a través de dispositius mòbils, de l’ordinador o utilitzant ulleres de realitat virtual.

 

La_ruta_Robert_Capa_a_Aitona_ja_es_pot_fer_en_format_virtual


Aitona suma aquest any 2023 una nova proposta a la seva oferta turística. Es tracta d’un recorregut virtual per la ruta “Robert Capa a Aitona” que es pot dur a terme a través del web https://patrimonivirtual360.in-situ.cat/espaismemorialleida/.

 

Aquesta visita virtual és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament i per Fruiturisme i que ha estat desenvolupada per l’empresa “In situ”. Tot plegat, mitjançant una línia de subvencions desplegada per Memorial Democràtic de la Generalitat de Catalunya per a la difusió i formació de jornades de memòria democràtica.

 

Així, a través del web https://patrimonivirtual360.in-situ.cat/espaismemorialleida/ tothom qui ho desitgi pot dur a terme una visita virtual en 360 graus per la ruta “Robert Capa a Aitona” inaugurada l’any 2021 per l’Ajuntament i que des d’aleshores forma part del catàleg de rutes guiades de Fruiturisme. Es tracta d’un recorregut telemàtic que qualsevol usuari o usuària pot fer de forma senzilla, visual i didàctica mitjançant imatges reals i actuals de la ruta; i que permet recórrer a cop de clic els seus diferents espais, oferint una panoràmica completa de la ruta i de tots els seus espais i elements.

 

Aquesta acció, a més, se suma a les “Jornades de formació i difusió didàctica sobre la darrera ofensiva republicana a Catalunya (1938): Robert Capa a Aitona” que l’Ajuntament va impulsar el passat mes de novembre de 2022; i que van tenir una molt bona resposta i afluència de públic.

 

Finalment, cal recordar que a través del web www.fruiturisme.cat i la nova app de Fruiturisme es poden dur a terme diferents recorreguts virtuals per espais patrimonials del municipi; així com consultar audioguies, vídeos, fotografies, materials didàctics, mapes i recreacions en 3D dels principals elements patrimonials i turístics del municipi.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.