Aitona i Fruiturisme visiten FITUR per a seguir potenciant la seva oferta turística PDF Imprimeix Correu electrònic

L’Ajuntament aprofitarà l’estada a la fira per difondre les potencialitats turístiques dels camps fruiters, reforçar els vincles ja existents i explorar noves vies de creixement i sinergies amb organitzacions tant de l’Estat espanyol com provinents d'altres països o territoris d’arreu del món.

 

326134169_212933294530213_8076815425440366336_n


Fruiturisme dona una passa més aquest 2023 en el seu ferm propòsit d’enriquir, consolidar i fer créixer la marca i donar a conèixer a nivell internacional el projecte. Després de tres anys sense fer-ho a causa de la pandèmia de Covid-19, el pla de difusió del món de la fruita dolça que l’Ajuntament d’Aitona impulsa al territori des del 2011 és present aquesta setmana a la Fira Internacional de Turisme (FITUR), la fira turística més important de l’Estat espanyol, que té lloc a Madrid del 18 al 22 de gener amb diferents novetats.

 

El projecte Fruiturisme participa en l'estand de les Terres de Lleida, que aquest dimecres 18 de gener –coincidint amb la inauguració de la mostra- va rebre la visita institucional de l’alcaldessa Rosa Pujol; la primera tinent d’alcalde, Maria Antònia Royes; el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent; la directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Marta Domènech; i Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida.

 

Fruit de l’excel·lent resposta rebuda i de les importants sinergies de treball qualitatives i quantitatives aconseguides al llarg de les anteriors edicions, l'Ajuntament repeteix aquest 2023 l’experiència amb l’objectiu, segons Rosa Pujol, de “teixir noves col·laboracions amb països com el Salvador, que ens permetin atraure nous visitants i seguir nodrint la nostra oferta turística amb nou contingut”.

 

En aquesta línia, Pujol assegura que “Fruiturisme s’ha erigit, amb tot mereixement, en un dels principals pols d’atracció turística de les terres de Lleida i del conjunt de Catalunya. Per tot plegat és important seguir treballant de la mà dels diversos agents implicats per reforçar la nostra posició privilegiada”.

 

La presència a FITUR permetrà al consistori donar a conèixer públicament les diferents iniciatives turístiques que formen part del projecte de Fruiturisme i seguir treballant en la definició de la nova campanya de la flor del 20223.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2024 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.