L’Ajuntament resoldrà el contracte amb l’empresa encarregada de l’execució de les obres del castell PDF Imprimeix Correu electrònic

Un cop resolt el contracte el consistori iniciarà una nova licitació per a l’execució dels treballs restants.

 

7d90c5b3-a52e-492b-988a-4a6953a6896a


L’Ajuntament d’Aitona ha iniciat el procediment legal per a resoldre el contracte existent amb Infraestructuras de Muntanya, SL, l’empresa encarregada d’executar els treballs de construcció del nou mirador del Castell d’Aitona; després que aquesta s’hagi declarat en fallida i hagi entrat voluntàriament en concurs de creditors.

 

Amb aquesta mesura el consistori pretén recuperar la garantia establerta i, un cop resolt el contracte, poder licitar a una nova empresa l’execució dels treballs restants d’aquest projecte. Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, explica que “es tracta d’una situació sobrevinguda, aliena a la voluntat de l’Ajuntament, i que ens obligarà a endarrerir l’execució de l’obra sobre el calendari previst, ja que en aquests moments només s’ha pogut executar la meitat de l’actuació”.

 

Antecedents


El passat 12 de juliol de 2022 l’Ajuntament d’Aitona va signar el contracte de l’obra de recuperació dels accessos del Castell. L’acta de replanteig es va signar el 27 de juliol del mateix any, i el termini d’execució previst era de quatre mesos. Així, el termini establert inicialment per a executar l’obra per va finalitzar el 27 de novembre. En total els treballs realitzats han representat una inversió de 30.459€.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.