L’estrella Michelin Joel Castanyé és l’ambaixador 2023 de la iniciativa “Apadrina un fruiter” PDF Imprimeix Correu electrònic

El xef del restaurant La Boscana ha visitat Aitona aquest dilluns 6 de març per apadrinar els primers fruiters de la nova campanya.

 

aaa8d1a2-c68e-4e5e-83dc-9bfde1ccc2f1


Aquest any 2023 la iniciativa “Apadrina un fruiter” impulsada per l’Ajuntament d’Aitona -a través del projecte de Fruiturisme- té un ambaixador de luxe, amb molt de renom i prestigi i estretament vinculat al món de la gastronomia.

 

Es tracta del xef català Joel Castanyé, guardonat amb una estrella Michelin per la seva tasca culinària de primer nivell al capdavant del restaurant La Boscana. Justament, en Joel té una sensibilitat especial pel paisatge de la seva terra i que l’aplica en les seves propostes gastronòmiques amb la fruita de Lleida com a protagonista estel·lar.

 

Joel Castanyé ha visitat Aitona aquest dilluns 6 de març per a apadrinar els primers arbres de la temporada i col·laborarà estretament amb Aitona per a donar a conèixer aquesta iniciativa pionera al territori que des del seu impuls l’any 2020 està assolint un gran èxit arreu del país.

 

Formalitza el teu apadrinament al web o a l’app de Fruiturisme


“Apadrina un fruiter" convida a qualsevol persona, sigui o no d’Aitona, a conèixer tot el procés de naixement, creixement i collita de la fruita més dolça del món a través de l’apadrinament d’un arbre fruiter dels camps aitonencs.

 

Amb l’objectiu d’oferir tota la informació a les persones interessades i facilitar el procés d’apadrinament el web i l’app de Fruiturisme disposen d’un apartat des d’on es pot formalitzar l’apadrinament d’un arbre fruiter emplenant un senzill formulari o consultar les diferents tarifes i tipus d’apadrinament que es posen a disposició de tots els usuaris.

 

da1103e2-ac1f-419a-8f4e-a39432b9af20

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.