El 19, 20 i 21 de maig, Festa Major de Sant Gaietà! PDF Imprimeix Correu electrònic

La taula rodona “Posem color a la història d’Aitona”, l’espectacle de Quim Masferrer, l’elecció de les pubilles i hereus, la IV Cursa Embarrocat i el Mercat de Cultura i Tradicions seran alguns dels grans protagonistes. Consulta el programa d’activitats.

 

festa-st-gaieta-2023-web_page-0001


El mes de maig és sinònim a Aitona de festa grossa. I és que un any més, la vila ja es prepara per acollir una nova edició de la Festa Major de Sant Gaietà; que enguany arriba sota el braç amb un programa farcit d’activitats lúdiques, culturals, tradicionals, esportives i festives per que en puguin gaudir tots els veïns i veïnes.

 

La Festa Major tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de maig i entre les propostes més destacades aquest 2023 hi ha la taula rodona “Posem color a la història d’Aitona”, l’espectacle de Quim Masferrer, l’elecció de les pubilles i hereus, la IV Cursa Embarrocat i el Mercat de Cultura i Tradicions. Tota la programació d’activitats la podeu consultar aquí.


Des de l’Ajuntament es fa un agraïment especial a les entitats i associacions que, com cada any, han col·laborat en l’organització de la Festa Major de Sant Gaietà i es convida els veïns i veïnes a gaudir de la jornada.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.