Aitona acull la competició de boxa, arts marcials i esports de contacte International Cup 2024 PDF Imprimeix Correu electrònic

Hi participaran esportistes d’arreu del món en diferents disciplines de boxa, arts marcials i esports de contacte. Les entrades poden comprar-se anticipadament per Bizum, al 618 19 56 70, tot indicant nom i cognom del comprador.

 

INTERNATIONAL_CUP_MARTIAL_ARTS_-_DC

 

Aquest dissabte, 20 de gener, el Poliesportiu d’Aitona serà l’escenari de la competició de boxa, arts marcials i esports de contacte International Cup 2024. Aquest esdeveniment, organitzat per la Global Boxing Federation i la Federació Internacional d’Arts Marcials, està dedicat a la competició amateur.

 

Comptarà amb esportistes d’arreu del món: França, Itàlia, Suïssa, Portugal, Marroc, Algèria, Senegal, Gàmbia, Colòmbia, Equador, Brasil, Perú, Ucraïna, Hongria, Polònia, Romania, Argentina, Xile, Guinea Equatorial i Espanya. Els resultats seran puntuables per a Fighters Rec.

 

L’obertura de portes serà a les 9 del matí. A les 9:45 hi haurà l’actuació del grup local Batukats de l’Ala i la competició començarà a les 10 h. Les entrades poden comprar-se anticipadament per Bizum, al 618 19 56 70: cal indicar nom i cognom a l’hora de fer la transacció.

 

INTERNATIONAL_CUP_BOXING_2024

 

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2024 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.