DIPUTACIÓ DE LLEIDA ATORGA UNA SUBVENCIÓ A LA BIBLIOTECA D’AITONA PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Després de mesos sense poder adquirir llibres per a la Biblioteca Municipal Domingo Espax d’Aitona, gràcies a la Diputació de Lleida, s’han pogut comprar una cinquantena de volums de temàtiques ben diverses per poder oferir lectura a tots els públics, tant  de novel·la per adults com de literatura infantil i juvenil com de material didàctic i d’idiomes.

 

diputacio lleida_llibres bilioteca novembre 2012

 

Tots els seguidors de Ken Follett, ja podeu venir a buscar la darrera novetat “El invierno del mundo”. Tots i totes qui us vareu llegir “El país de la nube blanca” de la Sarah Lark, ara podeu gaudir de la segona entrega “La cançó de Maoris”. Els que vareu gaudir amb la lectura del llibre de Maria Dueñas “Tiempo entre costuras”, ara podeu tornar a passar una bona estona amb “Misión olvido”.

Així mateix, totes aquelles persones que seguiu les novetats literàries, podeu venir a tafanejar el Premi Planeta 2012 “La marca del meridiano” de Lorenzo Silva.

 

Atreviu-vos a venir i us trobareu amb un món literari apassionant.

 

Aquest és el primer lot de llibres, amb la previsió d’una segona adquisició a partir del mes de desembre, dins la mateixa subvenció de la Diputació de Lleida.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.