Salutació de l'alcaldessa PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Aitona ha viscut durant els darrers anys una autèntica transformació, un salt endavant sense precedents. I que afecta tots els àmbits de la nostra vida quotidiana: cultura, esport, serveis, via pública, ocupació, desenvolupament econòmic, projecció exterior...

 

Aitona viu ara mateix un dels seus moments de màxima esplendor, plena de potencial.

 

Amb uns equipaments públics de primer nivell adaptats als interessos i necessitats dels veïns i veïnes.

 

Amb un teixit associatiu, cultural, juvenil, social i econòmic ben viu i dinàmic que és el motor del poble.

 

Amb un sector, el dels nostres pagesos, implicat, ferm, innovador i resilient, que és un exemple per a totes i tots malgrat els continus greuges al que és sotmès.

 

I amb un projecte, el de Fruiturisme, líder i pioner a tot el país i que ens permet atraure un turisme qualitatiu i sostenible els 365 dies de l’any; al mateix temps que dona a conèixer tot el nostre entorn, història i patrimoni únics.

 

Avui som un poble dinàmic i obert, referencial a la comarca en serveis a la gent gran, pioner al món en turisme de la fruita, i capdavanter a les Terres de Lleida en turisme religiós.

 

Un poble sensible a les demandes de tots els col·lectius. Un poble que ajuda les persones i famílies més vulnerables i que més ho necessiten.

 

Un poble orgullós de les seves tradicions i que té cura del seu patrimoni i el seu paisatge. Un poble amb activitat social, lúdica i cultural. Un poble viu.

 

Benvinguts a Aitona!


 

Rosa Pujol Esteve

Alcaldessa d’Aitona

 

 

JPGMAXQ_JVF8815_JordiVinuesa_1

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2024 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.