Es celebra amb una bona participació de joves el taller d’Orientació professional PDF Imprimeix Correu electrònic

 

La preocupació per l'alt percentatge d'atur juvenil provoca que des del Consell Comarcal del Segrià i els ajuntaments que el conformen s'impulsin accions formatives i d'orientació laboral entre els joves.

 

Foto_xerrada_orientaci_professional

 

En el marc de les activitats formatives per a joves a la comarca del Segrià el passat divendres 30 de novembre a les 21h va celebrar-se a la sala de plens de l'Ajuntament d'Aitona la xerrada titulada "Orientació professional". L'activitat estava dirigida especialment als joves que es troben en situació de cerca de feina i perseguia l'objectiu de proveir-los d'eines i instruments útils a l'hora de buscar un lloc de treball. En la sessió també es van tractar mètodes per tal de trobar llocs de treball a altres països europeus, ja sigui a partir de contractes laborals o de pràctiques.

 

El taller va comptar amb la presència d'una quarantena de persones que també van poder conèixer els programes que s'iniciaran pròximament i que es centraran en trobar solucions per als joves aturats de llarga aturada i en la millora de la seva formació.

 

Aquesta jornada va ser organitzada conjuntament pel Consell Comarcal del Segrià, la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, La Diputació de Lleida i l'Ajuntament d'Aitona.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.