L’Ajuntament aprovarà una moció en defensa del model educatiu de Catalunya PDF Imprimeix Correu electrònic

L'equip de govern municipal sotmetrà a votació i aprovació del Ple la moció elaborada per l'Associació Catalana de Municipis, que rebutja l'avantprojecte de la nova llei d'educació del govern espanyol.

 

Foto_manifestaci_catal

 

L'avantprojecte de Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE), elaborat pel Ministeri d'Educació, atempta greument contra el model d'immersió lingüística de Catalunya i implica un atac directe al model d'escola catalana. En aquest sentit, l'Associació Catalana de Municipis ha elaborat una moció en defensa del nostre sistema d'escolarització a fi que els ajuntaments d'arreu del territori l'aprovin en sessió plenària a mode de protesta contra la decisió del govern espanyol.


L'equip de govern municipal d'Aitona ha decidit sumar-se a aquesta iniciativa i té previst elevar la moció al proper Ple Municipal per tal que sigui sotmesa a votació i aprovada pels regidors del consistori. Així mateix, encoratja els veïns i veïnes a fer un seguiment de la pàgina web de Somescola.cat a fi de mantenir-se informats i poder participar de futures accions en defensa del català a l'escola.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.