Èxit de participació en les activitats solidàries de La Marató de TV3 PDF Imprimeix Correu electrònic

Un any més els aitonencs i aitonenques es bolquen en la gala solidària de TV3 i participen activament de les activitats organitzades per l'Ajuntament i les entitats del poble.

 

Marat_xocolatada


Aquest passat cap de setmana municipis de tot el país han acollit activitats solidàries de diferent tipus per tal de recollir diners a favor de La Marató de TV3, que enguany aniran destinats a la lluita contra el càncer. I un any més Aitona ha estat part activa d'aquest emotiu i generós esdeveniment. Gràcies a la implicació i col•laboració de les associacions i entitats del poble, els aitonencs i aitonenques hem tingut novament l'oportunitat de participar durant dos dies en un seguit d'actes en benefici de La Marató, que han recaptat un total de 3.053,70€.

 

Les activitats van començar dissabte al vespre amb la projecció del film Lo imposible i van continuar diumenge a la tarda amb la celebració d'un partit de futbol amb participació de jugadors i ex-jugadors de totes les edats del CEF Aitona i membres del Club Esportiu Ciclista Aitonenc. En finalitzar el partit es va repartir xocolata i coca per a tothom. Els actes solidaris van concloure el diumenge a la tarda amb la representació al pavelló poliesportiu de l'òpera La Batalla Domèstica, a càrrec de la companyia Aula 2.0 Lleida Òpera i la jove Orquestra de Ponent.

 

Des de l'Ajuntament d'Aitona es dóna les gràcies a tots els veïns i veïnes de la vila per la seva implicació en les activitats de La Marató. Entre tots hem contribuït a fer d'aquest cap de setmana una nova festa de la solidaritat, posant novament de manifest l'esperit generós i solidari que caracteritza el nostre poble. També es recorda a tothom que encara estan disponibles algunes tires amb números per al sorteig del quadre del pintor local Joan Ramon Espax.

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.