Arrenquen les activitats de Nadal PDF Imprimeix Correu electrònic

 

Un any més els nens i nenes d'Aitona estan convertint les activitats de Nadal en petits moments de màgia i felicitat.

 

Activitats_Nadal1

 

Ja han començat les activitats de Nadal del nostre poble. Un any més, les festes han arribat carregades d'esperança, alegria i il•lusió. La programació nadalenca va arrencar dimecres al migdia amb el tradicional acte de lliurament de diplomes a tots els participants en els cursos de formació d'anglès, informàtica i català. En finalitzar l'entrega, es va dur a terme una original i innovadora versió de "l'amic invisible". Tot seguit, la popular nutricionista Mercè Carbonell va oferir una interessant xerrada sobre la importància i els beneficis de la fruita sobre la salut, organitzada conjuntament per l'Ajuntament d'Aitona i l'Àrea de Formació de la Unió de Pagesos. I finalment, la jornada va concloure amb un petit refrigeri servit a la mateixa Sala de Plens de l'ajuntament.

 

No obstant, i com és propi d'aquestes dates, els veritables protagonistes d'aquests primers dies de Nadal han estat els nens i nenes, ja que des de dijous s'han anat succeint diverses activitats infantils, com ara la cantada de nadales a càrrec dels nens i nenes de l'escola Francesc Feliu, la celebració del tradicional Caga Tió, el concert de Nadal dels alumnes de l'Aula Municipal de Música i el divertit i entretingut espectacle nadalenc "La història del caga tió", ofert per la companyia Campi Qui Pugui.

 

Activitats_Nadal2

 

Des de l'Ajuntament es dóna les gràcies a tots els nens i nenes de la vila per la seva il•lusió i esperit nadalenc. Una vegada més, els nostres infants estan aportant a les activitats de Nadal la dosi perfecta de màgia i il•lusió a fi que esdevinguin un autèntic èxit. Així mateix, es convida tots els nens i nenes a no faltar a la seva cita amb el Camarlenc, que arribarà el proper dia 26 a la tarda per tal de recollir les cartes per a Ses Majestats els Reis d'Orient. En acabar la recollida de cartes tindrà lloc un nou espectacle infantil.

 

Molt bones festes a tothom!

 
© 2011 Ajuntament d'Aitona | Serbert Informàtica SL web masters
Copyright © 2023 Ajuntament d'Aitona. Tots els drets són reservats.
Joomla! és un programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.